Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Garnier

Garnier, yüz bakım ürünleri, Güneş koruyucuları, vücut bakım ürünleri bulunan bir markadır. en çok tercih edildiği ülkelerden biri de bizim ülkemizdir. Nemlendiricileri, tonikleri, makyaj temizleyicileri, cilt temzileyicileri, farklı cilt tipleri göz önünde bulundurular geliştirilmiştir. Çoğu ürününde doğal içerikler bulunan marka, kullanıcılar tarafından beğeni görmüştür.

Garnier Ürünleri

Garnier, saç boyaları, yüz bakım ürünleri, vücut bakım ürünleri, güneş ürünleri bulunan bir markadır. Garnier markasının, en çok tercih edildiği ülkelerden biri de Türkiye’ dir. Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, geniş bir kullanıcı kitlesine de sahiptir. Farklı cilt tiplerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilmiş ürünleri bulunmaktadır.

Makyaj yapmak, kadınların vazgeçemedikleri alışkanlıklarından biridir. Ancak yapılan makyajın ciltten temizlenmesi, gözeneklerin tıkanmaması açısından çok önemlidir. Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu, ciltteki makyajı ve kiri temizlemeye yardımcı bir sudur. Yüz, göz ve dudak çevresinde makyajı, kusursuz bir biçimde temizlemeye çalışır. Cilde temizlik ve ferahlık hissi sağlar. Durulamaya gerek yoktur. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Göz çevresi, cildimizin en hassas bölgesidir. Göz bölgesine yapılan makyajın da temizlenmesi gerekir. Göz makyajını temizlerken, göz çevresini tahriş etmeyen, kurutmayan ürünler seçilmesi gerekir. Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi Express Çift Etki, göz makyajını temizlemeye yardımcı bir üründür. Göz makyajını temizlerken, kirpikleri de beslemeye çalışır. Suya dayanıklı göz makyajını bile temizlemeye çalışır. Kontak lens kullanıcıları için kullanıma uygundur.

Garnier Ürünleri ve Fiyatları

Garnier makyaj temizleme sütü, hassas ciltler için geliştirilmiştir. Cildi kirden ve makyajdan arındırmaya çalışırken, aynı zamanda yumuşaklık hissi vermeye de yardım olur. Cildi temizlerken kurutmaz, tahriş etmez. Paraben içermez, cilt yapısıyla uyumludur. Kiraz özü, moringa özü içerir. Cildi yatıştırmaya ve yenilemeye yardımcıdır. Pamuk yardımıyla yüzünüzü ve gözlerini silebilirsiniz.

Cildi temizledikten sonra, tonik uygulaması, gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayabilir. Garnier Tazeleyici Tonik, karma ve normal ciltler için kullanıma uygundur. Karma cilt yapısında cildin alın, çene ve burun bölgesi yağlı, diğer bölgeler ise normal yapıdadır. Mavi nilüfer özü içerir. Cildin temizlenmesine ve rahat nefes almasına yardımcı olur. Toniğinizi makyajınızı sildikten sonra, pamuk yardımıyla uygulayabilirsiniz.

Yağlı ve problemli ciltler için geliştirilmiş Garnier BB Krem’in koyu ve açık renk tonları vardır. Cildi nemlendirmeye, cilt tonunu eşitlemeye ve gözenekleri sıkılaştırmaya çalışır. Cilt problemleriyle savaşmaya ve mat bir görünüm sağlamaya yardımcıdır. Cildi yağlandırmadan ve rahatsızlık hissi vermeden yumuşatmaya ve bakım sağlamaya çalışır. Kapatıcı etkisi ile cilt kusurlarının görünümünde düzelme sağlamaya yardımcı olur. Salisilik asitin içerir ve gözeneklerde tıkanmaya yol açmaz.

Garnier nemlendiriciler, cildi nemlendirmeye, esneklik sağlamaya ve yumuşaklık hissi vermeye yardımcı olur. Nem bir cildin en temel ihtiyacıdır. Nemsiz cilt solgun, mat ve cansız görünür. Tüm cilt tiplerinin neme ihtiyacı vardır. Hassas ciltler için, UV koruması içeren nemlendirici losyon,hassas ciltlerin kullanımına uygundur. Cilt tonunda eşitlenme sağlamaya, cilde canlılık vermeye ve gün boyu nemlenme sağlamaya çalışır. Cildi nemlendirirken aynı zamanda Güneşe karşı korumaya çalışır. Bitki özleri, limon özleri ve UV koruması içerir.

Cilt bakımı bir bütündür. Temizlenmesi, makyajdan arındırılması, nemlendirilmesi ayrı işlemlerdir. Cildimizin yapısı çok hassastır. Bu yüzden kullandığımız ürünlerin cilt yapımıza uygunluğu, içerikleri önemlidir. Sağlıklı, ışıl ışıl parlayan bir cilde sahip olmak, sanıldığı kadar zor değildir.

Garnier güneş kremi çeşitleri ve Garnier güneş ürünleri de kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilmektedir.

Garnier cilt bakım ürünleri, kişisel bakımınızı tamamlamanıza yardımcıdır. Turuncu Kasa’ da Garnier markasına ait ürünleri bulabilirsiniz. İndirim fırsatlarından yararlanarak, sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim