Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Gillette

Gilette markası, erkeklerin cildinde etkin koruma ve pürüzsüzlük etkisi sağlamaya yardımcı olabilecek ürünler geliştirmiştir. Gilette ürünleri erkeklere günlük bakımında konfor ve yüksek performans sağlamayı amaçlamaktadır. Sadece erkekler için değil, kadınların da kullanımına uygun ürünleri bulunmaktadır.

Gillette Ürünleri

Gillette, erkek cildinde güçlü bir koruma ve pürüzsüz bir görünüm sağlamaya yardım edecek bir seri, harika bir konfora sahiptir. Dünyada pek çok erkek güne onunla başlamayı tercih ediyor. İhtiyaca göre özel olarak tasarlanmış, tıraş bıçakları, tıraş makineleri, tıraş köpükleri, balsamları, jelleri ile rollonları bulunan Gillette ürünleri erkeğe, günlük bakımlarında en iyi ve yüksek performansı sunmayı hedefliyor.

Erkeklerin günlük bakım için kullandıkları, tıraş bıçakları, tıraş jelleri her gün kullanıldığı için, cilt yapısıyla uyumlu ürünler seçilmelidir. Özellikle her gün tıraş olan erkeklerin cildi tahriş olmaya daha müsaittir.

Gillette Fusion Proglide Gel Serinletici Tıraş Jeli, tıraş esnasında ve tıraştan sonra oluşan tahrişi yatıştırmak için cildi serinleterek ferahlık kazandırmaya yardımcı olur. Sahip olduğu mentollü formülü sayesinde tahriş hissini en aza indirgeyerek kayganlaştırıcı özelliği ile de konforlu tıraşlar sağlar.

Gillette Blue 3 Tıraş Jeli, sakalları yumuşatarak bıçağın son derece kaygan olmasına, bu da sakalların en iyi şekilde kesilerek pürüzsüz bir his bırakmasına ve cildin tahriş oluşumlarından korunmasına engel olmaya yardımcı olacaktır. Gillette Blue 3- 6'lı Kullan At Poşet, size konforlu kullanım sağlamaya yardım edecek pürüzsüz ve rahat tıraş sağlamaya yardımcı kullan at özellikli bir üründür.

Gillette Mach 3, sahip olduğu 3 bıçak teknolojisi kullanılarak tasarlanmış olan tıraş makinasıdır. Kayganlaştırıcı özelliğe sahip bantları yüzde sürtünmeyi engelleyerek daha kolay ve pürüzsüz bir tıraş sağlamaya yardım eder.10 adet mikrofin bulunur, kıvrımlara uyum sağlayarak her noktaya ulaşır.

Gillette Ürünleri ve Fiyatları

Gillette Mach 3 tıraş bıçaklarının normal ciltlere ve hassas ciltlere uygun olarak tasarlanmış olan yedek başlıkları da uzun süre tıraş konforu sağlar.

Gillette erkekler kadar kadınları da düşünmüş ve kadın cildine özel Gillette Venüs tıraş bıçağı ile hassas kadın cildinde pürüzsüz etki sağlamayı hedeflemiştir. Sapı kokulu olarak tasarlanmıştır. Kayganlığı artırılmış bıçakları ile en zor bölgedeki tüyleri bile kolayca almaya yardım eder. Cilde zarar vermeden acısız bir şekilde tüylerden kurtulmanıza yardımcıdır.

Gillette Ürünleri ve Fiyatları

Gilette Mach 3 Turbo, tıraş bıçağı ve yedek başlıkları ile cildi hasarlanmadan en kısa sakalları bile alır ve kayganlaştırıcı bantları ile rahat bir tıraş sağlamaya yardım eder. Yedek başlık seçenekleri farklı sayıda olarak bulunmaktadır, sürtünmeden konforlu tıraş sağlar.

Mach 3 serisinde tıraş makinesi ve yedek bıçaklar bulunmaktadır.

Gillette Fusion Power, 5 bıçağın sağladığı konfor ile pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardım eder, indicator tekniği ile tasarlanan kayganlaştırıcı bantlar ile pürüzsüz ve tahrişsiz bir tıraş sağlarsınız. Tıraş bıçağının arkasına yerleştirilmiş olan düzeltici özellikteki bıçak da favori, bıyık ve sakal gibi en zor yerlerde bile en iyi çözümleri sunmaya yardım eder.

Gilette ürünlerini, Turuncu Kasa’ da bulabilirsiniz. İndirimli fiyatlarla sipariş verebilir ve kişisel bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim