Gillette Fusion Proglide Gel Serinletici Tıraş Jeli 200 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Gillette Ürünlerini Gör

17004

7702018089826

5/1
210 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Gillette Fusion Proglide Gel Serinletici Tıraş Jeli 200 ml :


Gillette Fusion Proglide Gel Serinletici Tıraş Jeli

Tıraş esnasında oluşan tahrişi yatıştırmak için cildi serinleterek ferahlık kazandırmaya yardımcı olur.

Mentollü formülü sayesinde tahriş hissini en aza indirgemeye ve kayganlaştırıcı özelliği ile de konforlu tıraşlar sağlamaya yardım eder.

Tıraş olmuş ciltte gün boyu tazelik hissi sağlamaya yardım eder.

Tıraş jeli, sakalları yumuşatarak bıçağın son derece kaygan olmasına, bu da sakalların en iyi şekilde kesilerek pürüzsüz bir his bırakmasına ve cildin tahriş oluşumlarından korunmasına engel olmaya yardımcı olacaktır.

Gillette Fusion Proglide Gel Serinletici Tıraş Jeli, Hafif kokusuyla kendinizi daha iyi ve bakımlı hissetmenize de yardımcı olacak.

Dünyada her gün yüzlerce erkek, günlük bakımının bir parçası olarak Gillette ürünlerini kullanarak güne başlıyor ve güne devam ediyor.

Gillette markası 2005 yılında Procter& Gamble şirketi tarafından satın alınmıştır.

Gillette Fusion Proglide Gel Serinletici Tıraş Jeli

İhtiyaca göre özel olarak tasarlanmış, tıraş bıçakları, tıraş makineleri, after shaveleri tıraş köpükleri ve jelleri ile roll onları bulunmaktadır.

Gillette, tıraş jelleri, köpükleri ve hassas tıraş makineleri ile erkek cildinde güçlü bir koruma ve pürüzsüz bir görünüm sağlamaya yardım edecek bir seridir ve cildinizin ya da sakal yapınızın ihtiyacına göre seçebileceğiniz çok farklı ürünleri bulunmaktadır.

Cildiniz çok önemlidir ve asla değiştiremeyeceğiniz bir giysi gibidir, bu sebeple doğru ve kaliteli ürünler kullanarak bakımı yapılmalıdır.

Erkeklerin günlük bakımı için kullandıkları tıraş bıçakları,tıraş jelleri her gün kullanıldığı için, ciltle uyumlu, tahriş etmeyen, cilde dost ürünler tercih edilerek cilt korunmalıdır.

Cildinizi dönüşü olmayan hasarlardan koruyun.

Gillette Fusion Proglide Gel Serinletici Tıraş Jeli 200 ml ,özel formülü ile Turuncu Kasa’da satılan uygun fiyata sahip bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Gillette Fusion Proglide Gel Serinletici Tıraş Jeli 200 ml

210TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim