Filtreleme kriteri
Kategoriler
Markalar
more... less
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Uygun Fiyatlı Koruyucu Güneş Kremleri ☀️

Güneş Kremleri

Güneş kremi fiyatları

Güneşin tüm canlılar için yaşam kaynağıdır. Sadece güneşten alabileceğimiz D vitamini hem yetişkin hem de çocuklar için oldukça önemlidir. Bu nedenle herkesin güneşe ihtiyacı vardır.

Ancak tabii ki her şey kararında güzel ve değerlidir.

Güneşin zararlı ışınları UV ışınları olarak adlandırılır ve bu ışınların bir kısmı ozon tabakası tarafından süzülse de çok önemli bir kısmı yeryüzüne kadar ulaşarak cilt üzerinde pek çok olumsuz etki göstermeye neden olabilmektedir.

UV ışınları UVA-UVB ve UVC ışınları olarak adlandırılır ve farklı özelliklerdedirler.

UVC ışınları çok tehlikelidir ancak büyük bir kısmı ozon tabakası tarafından tutulmaktadır ve dünyaya ulaşmadan engellenmektedir.

UVA ve UVB ışınları da kısmen ozon tabakası tarafından süzülse de çok önemli kısmı yeryüzüne ulaşarak özellikle cilt üzerinde pek çok olumsuz etkiye neden olabilmektedir.

Özellikle çocuk ve bebeklerin zararlı güneş ışınlarından etkili bir şekilde korunması son derece önemlidir. Bunun için çocuklara özel tasarlanmış olan Güneş Ürünlerini tercih ederek kullanabilirsiniz.

En iyi güneş kremi

Öncelikle yaz aylarında öğlen saatlerinde küçük çocuk ve bebeklerin, kronik rahatsızlığı olanların ve yaşlıların güneşte kalmaları son derece sakıncalıdır. Ancak diğer zamanlarda da zararlı UV ışınları etkilerini sürdürmeye devam etmektedirler.

Turuncu Kasa sitesinden ulaşabileceğiniz pek çok markaya ait Güneş Ürünleri ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi bu etkilerden koruyabilirsiniz.

Kaliteli ve dünyaca ünlü markalardan bazıları sadece Güneş ürünleri tasarlarken bazı markalar ise bu ürünlerle beraber başka cilt ya da saç bakım ürünlerine de sahiptirler. Solante markası da farklı cilt sorunları yaşayan kişiler ve hamileler için tasarlamış olduğu Güneş koruyucular ile çok beğenilen markalardan biridir.

en iyi güneş kremi hangisi

Önemli markalardan olan Avene, Bioderma ve Vichy markaları da cildinize uygun Güneş Ürünleri ile hem güneşlenmenin öncesinde hem de güneşlenme sonrasında cilt bakımınız için tasarlanmış çocuk ve yetişkinlere özel ürünlere sahiptir.

Ürünlerin özelliklerini ürün sayfalarından inceleyerek size uygun olan güneşlenme öncesi ve sonrası ürünleri seçebilirsiniz.

Bebek ve çocukların cildi yetişkinlerden farklı yapıda olduklarından kendilerine özel ürünleri kullanmaları cilt sağlıkları açısından daha uygundur. Bu nedenle de kimyasal koruyucular içermeyen ya da en az şekilde kimyasal içeren güneş koruyucu ürünleri kullanarak çocuklarınızın cildini güneş yanığı, kuruluk, leke, erken yaşlanma, kök hücrelerin hasar görmesi gibi etkilere karşı koruyabilirsiniz.

Turuncukasa’da onlarca markaya ait Güneş Ürünleri seçeneğini bulabilir ve kolaylıkla sipariş vererek ucuz fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim