Hacimli, Onarılmış Saçlar ve Cilt Temizleme Suyu Hediye Seti

Hacimli, Onarılmış Saçlar ve Cilt Temizleme Suyu Hediye Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hacimli, Onarılmış Saçlar ve Cilt Temizleme Suyu Hediye Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3034

5/1
129.66 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Hacimli, Onarılmış Saçlar ve Cilt Temizleme Suyu Hediye Seti :

John Frieda Luxurious Volume Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan - John Frieda Volume Conditioner 250ml - John Frieda Full Repair Full Body Deep Conditioner Mask \Onarıcı Bakım Maskesi - Bioderma Sensibio H2O 250ml kadınların saç bakımları için tasarlanmış ürünler ve makyaj, cilt temizliği suyundan oluşan özel sete bu sayfadan sahip olabilir, sevdiklerinize hediye verebilirsiniz.

 

*John Frieda Luxurious Volume Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan- 250ml :

İnce telli ve sönük saçlara dolgunluk kazandırmaya, saç tellerinin kalınlaşarak daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasına yardımcı şampuandır. Kadınların çoğunlukla saçlarında arzuladıkları daha gür,bakımlı görünümü kazandırmaya yardım eder. Saçları köklerden besleyerek kaldırma etkisi sağlamaya, hacimli görünmelerini desteklemeye yardım eder. Saçlarınızı köklerden uçlara kadar besleyip, canlanmasına yardımcı olur. Hasar görmüş, yıpranmış saç tellerini onarmaya, yıpranmaları azaltmaya yardımcıdır. Saçları yumuşak bir şekilde temizler. Saçlara ağırlık vermez. Ünlü saç stilistleri tarafından hazırlanan ürünler ile her zaman en iyi vermeyi hedeflemektedir. Avrupa’da üretilmekte ve dünyada pek çok kadın ve profesyonel saç bakım uzmanları, güzellik salonları tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Kullanım Şekli : Islak saçlara masaj yaparak uygulayın ve 1-2 dakika beklettikten sonra iyice durulayın. Ardından hacim kazandıran bakım kremini uygulayabilirsiniz.

 

*John Frieda Volume Conditioner- 250ml :

Saçlarda nemini kaybetmiş, kurumuş bölgelere ağırlık yapmadan nem kazandırmaya, saçların hem hacimli hem de yumuşak olmasına yardım eden saç bakım kremidir. Sönük ve ince telli saçları besler ve parlaklık kazandırmaya yardımcıdır. Saçlar yumuşar ve esneklik kazanarak, sağlıklı parlak bir yapıya kavuşur. Saçlara ağırlık hissi vermeden yumuşaklık kazandırmaya, saçlara daha hacimli ve bakımlı bir görünüm vermeye yardım eder.

Kullanım Şekli : Saçları tercihen, John Frieda Luxurious Volume Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan ile yıkadıktan sonra suyunu sıkın ve saçların uçlarına yoğunlaşarak saç kremini uygulayın, saçlarda 1-2 dakika bekleterek durulayın. Her şampuanlama sonrası kullanmanız önerilir.

 

*John Frieda Full Repair Full Body Deep Conditioner Mask - Onarıcı Bakım Maskesi -150ml:

Hasarlanmış ve işlem görerek yıpranmış saç tellerini onarmaya yardımcı saç maskesidir. Kadınların saçları sık sık uygulanan şekillendirme işlemleri, boya, perma, röfle gibi uygulamalar sonrasında yıpranarak hasarlanabilir ve bu gibi durumlarda daha yoğun ve özel bir bakıma ihtiyaç duyar. John Frieda Full Repair Full Body Deep Conditioner Mask, özel bakıma ihtiyaç duyan saçlara nem ve yumuşaklık vermeye, saçların kuruluklarını gidermeye ve hasarları onarmaya yardım eder. Saçlara daha parlak bir görünüm vermeye de yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Yıkadığınız saçlarınıza bakım maskesini yayarak uygulayınız, tarayarak saçlarda 5 dakika kadar bekletiniz ve durulayınız. Haftada 2-3 defa kullanabilirsiniz.

 

* Bioderma Sensibio H2O - 250ml :

Hassas yapıdaki ciltlerin kullanımı için uygun, ciltteki makyajı, kiri ve yağı temizlemek için tasarlanmış olan bir solüsyondur. Cilt temizleme suyu özelliğinde olan bu ürün göz çevresi, dudaklarda ve tüm yüzde kullanılabilir. Parfüm, paraben içermez ve durulama gerektirmez. Tüm insanlar için oldukça önemli olan cilt temizliği genellikle bayanlarda ve özellikle de makyaj yapan kişilerde daha fazla ihtiyaç duyulan bir durumdur, uygun bir ürünle cildin düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir. -  BIODERMA Dermatolojik Laboratuvarının merkezi Fransa Lyon'da bulunmaktadır ve Fransız uzman dermatologlarının uzun çalışmaları sonucu elde edilen ürünleri dünyada 60’dan fazla ülkede satılmaktadır. Uzman dermatologlar tarafından tasarlanan hassas ciltlere özel Sensibio serisinde bulunan bu cilt temizleme suyu ile makyaj ve kiri ciltten nazik bir şekilde arındırabilir ve cilde rahatlama sağlayabilirsiniz. Makyaj yapmasanız da cilt uygun bir temizleyici ile arındırılmaya ihtiyaç duyar.

Kullanım Şekli: Pamuğa döktüğünüz ürün yardımı ile tüm yüzünüzü silebilirsiniz. Duralamaya ihtiyaç duyulmaz. Düzenli olarak her gün özellikle akşamları cildi temizleyebilirsiniz.

 

Hacimli, Onarılmış Saçlar ve Cilt Temizleme Suyu Hediye Seti, her kadının ihtiyaç duyabileceği daha gür ve hacimli görünen, onarılmış saçlar ve cilt temizliği ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı hediye paketi olarak satılmaktadır, kendiniz ya da sevdiğiniz için alabilir ve bakımlı olmalarını destekleyebilirsiniz.

 

Hacimli, Onarılmış Saçlar ve Cilt Temizleme Suyu Hediye Seti, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan özel bir pakettir.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hacimli, Onarılmış Saçlar ve Cilt Temizleme Suyu Hediye Seti

129.66TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim