Hamilton SPF 50+ Active Family 110 ml

Hamilton Active Family Krem SPF 50+ 110 gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hamilton Active Family Krem SPF 50+ 110 gr

30516

9313501072232

5/1
106.78 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hamilton SPF 50+ Active Family 110 ml

Marka Adı: Hamilton

Ürün Adı: Hamilton SPF 50+ Active Family

Ürün Miktarı: 110 

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri

Ürün Özellikleri: 3 yaşın üzerindeki tüm aile bireylerinin ciltlerine güneş koruması sağlamaya yardımcıdır. Dry-Touch Formula özelliği sayesinde ciltte parlama görünümüne ve yağlı hisse neden olmaz. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı etkin bir biçimde korumaya çalışır. Özellikle yüz bölgesinde kullanım için geliştirilmiş olmakla birlikte el ve vücut için de kullanılabilir. Hızlı emilen formülü ile ciltte rahatsızlık hissine neden olmaz ve losyon formu ile ciltte kolayca emilir. SPF 50+ derecenin üzerinde bir koruma sağlamaya çalışır.

Sonuç: Cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kullanmadan önce iyice çalkalanır. Güneşe çıkmadan yaklaşık 20 dakika önce temiz cilde yeterli miktarda uygulama yapılır. Her 4 saatte bir ve uzun süre yüzme, kurulanma ya da aşırı terlemenin ardından uygulama yenilenmelidir. Kullanım sırasında gözlerden uzak tutulmalıdır.

Kullanılmayan zamanlarda doğrudan güneş ışığı almayan 30 derecenin altındaki yerlerde muhafaza edilmelidir.

İçerik: Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate.

 

Cildin güneşe verdiği zararlar, hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir. Cildin güneş ışınlarından olumsuz yönde zarar görmemesi için gerekli önlemlerin alınması gerekir.

Şapka, gözlük gibi aksesuarların kullanımı, açık renk kıyafetler giymek ve güneşin en dik geldiği zaman aralıklarında güneşe çıkmamak alınabilecek tedbirler arasında yer alır.

Güneş koruyucuları kullanmak ise, alınabilecek en önemli önlemlerden biridir. Güneş kremi seçerken de içeriğine, hangi cilt tipi ile uyumlu olduğuna, koruma faktörüne dikkat edilmelidir.

 

Hamilton SPF 50+ Active Family 110 ml, tüm aile fertlerinin cildini korumaya yardımcı bir üründür. Uzun süre dayanıklıdır ve kullanıldığında cilde rahatsızlık hissi vermez.

 

Hamilton SPF 50+ Active Family 110 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür. Sz de hemen sipariş verin ve kullanmaya başlayın.

 


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hamilton SPF 50+ Active Family 110 ml

106.78TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim