Hamilton SPF 50+ Toddler Roll On 50 ml

Hamilton Toddler Roll-On SPF50+ 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hamilton Toddler Roll-On SPF50+ 50ml

30608

9313501072201

5/1
61.02 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hamilton SPF 50+ Toddler Roll On 50 ml

Hamilton Toddler Roll-On SPF50+ 50ml

Marka Adı: Hamilton

Ürün Adı: Hamilton SPF 50+ Toddler Roll On 

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: 6 ayın üzerindeki bebek ve çocukların kullanımı için özel olarak geliştirilmiş güneş koruma losyonudur. Bebek ve çocuk cildine hassas ve yüksek koruma sağlamaya çalışan formüle sahiptir. Cilde Spf 50+ derecelik bir açıyla güneş koruması sağlar. Parfüm, lanolin ve renklendirici içermez. Aloe vera ve E vitamini içerir. Kolay bir uygulaması vardır, tüm vücut ve yüz bölgesinde kullanıma uygundur. Suya karşı dayanıklı bir formüle sahiptir.

Sonuç: 6 aydan büyük bebek ve çocukların cildini UVA ve UVB ışınlarından korumaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kullanmadan önce ürün iyice çalkalanır ve güneşe çıkmadan yaklaşık 20 dakika önce, temiz cilde eşit miktarda uygulama yapılır. Her 4 saatte bir veya kurulandıktan, yüzdükten ve denize girdikten sonra da uygulamanın yenilenmesi önerilir.

Uygulama miktarını azalmak, ürünün koruyuculuğunun da azalmasına neden olabilir.

İçerik: 4-Methylbenzylidene Camphor, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Ethylhexyl Triazone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate aktif maddelerini içerir.

 

Güneş ışınlarından korunmayı ve koruyucu ürünler kullanmayı, günlük hayatın bir parçası haline getirmek önemlidir. Korunmak için gerekli önlemleri alarak, güneşin sebep olabileceği problemlerin önüne geçmek mümkündür.

 

Özellikle bebek ve çocuk cildinin güneşin zararlı ışınlarından korunması oldukça önemlidir. Çocukların cildi daha hassas olduğu için, güneşin zararlı ışınlarından daha fazla etkilenebilirler.

 

Hamilton SPF 50+ Toddler Roll On 50 ml, 6 ayın üzerindeki bebek ve çocukların güneşten korunmasına yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir.

Cilde SPF 50+ derecelik bir koruma sağlarken, aynı zamanda nemlendirmeye de yardımcı olur. Yüz ve vücut bölgesinde kullanım için idealdir. Cilt tarafından kolayca emilir.

 

Güneş koruyucu kullanılsa dahi özellikle 10.00 ila 16.00 saatleri arasında güneşe doğrudan maruz kalmamaya ve çocukları da güneş altında bırakmamaya özen göstermek gerekir. Ayrıca geniş şapkalar, açık renk giysiler, güneş gözlüğü kullanımı da alınabilecek önlemler arasında yer alır.

 

Hamilton SPF 50+ Toddler Roll On 50 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hamilton SPF 50+ Toddler Roll On 50 ml

61.02TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim