Hipp Organik Bebek Maması 3 300 gr

Hipp Organik Devam Maması 3 300 g
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hipp Organik Devam Maması 3 300 g

Markası : Hipp Ürünlerini Gör

40457

9062300123040

5/1
239.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Hipp

Ürün Adı:  Hipp Organik Devam Maması 3

Ürün Miktarı: 300 gr

Ürün Özellikleri: 

-Hipp Organik Devam Maması 3, 10. aydan itibaren bebeğinizin sağlıklı gelişimini desteklemek üzere formüle edilmiş organik bebek sütüdür.

-Tamamen organik süt kullanılarak üretilmiştir. Hipp Organik Devam Maması 3, organik sütten gelen protein içeriğine sahiptir. Karbonhidrat olarak laktozun dışında kolay sindirilebilir nişasta içerir. İlave şeker içermez.

-Bebekler için en iyi besin anne sütüdür. İlk 6 ay sadece emzirmek bebeğiniz için mükemmeldir.

-Hipp Organik Devam Maması 3, 10. ay ve üzerindeki bebek ve küçük çocukların beslenmesine destek amacıyla ve diyetinin bir parçası olarak kullanımına uygundur.

-Hipp Organik Devam Maması 3, yaşamın ilk 6 ayı boyunca anne sütü yerine kullanılmamalıdır. 6. aydan farklı bir ayda tamamlayıcı beslenmeye başlama kararı sadece anne ve çocuk beslenmesi üzerinde uzmanlaşmış bir doktor tarafından bebeğin büyüme ve gelişim ihtiyaçlarına dayanarak verilmelidir.

-Hipp Organik Devam Maması 3, herhangi bir devam formülünü takiben 10. aydan itibaren kullanılabilir.

-Anne sütü gibi tüm devam formülleri de karbonhidrat içerir ve bebeğinizin beslenmesinin önemli bir kısmını oluşturur. Bebeğinizin dişlerinin karbonhidrat içeren sıvılarla sık veya devamlı temas etmesi dişlerinin çürümesine ve ilerde sağlık sorunlarına yol açabilir.

-Bebeğinizin uzun süre biberondan beslenmesine izin vermeyiniz veya çocuğunuza bardaktan içmeyi olabildiğince erken öğretiniz.

-Bu ürün doğum sonrasında anne sütüyle beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda bebeklerin özel beslenmesi için uygundur.

-Hipp Organik Devam Maması 3, anne sütü ile beslemenin mümkün olmadığı durumlarda veya ek desteğe ihtiyaç duyulan durumlarda doktora danışarak kullanılabilen organik bebek sütüdür.

-Organik içerikli olduğundan %100 GDO'suzdur ve Gluten içermez.

-Hipp, doğal bileşenlerin sıkı kontrolü altında üretilmiştir. Hipp Organik Devam Maması 3’ün sindirimi çok kolaydır, çünkü anne sütü gibi sadece doğal süt şekeri (laktoz) içerir.

-Ayrıca, çocuğunuzun sağlıklı büyümesi için vitamin, mineral ve eser elementler gibi önemli besin maddeleriyle zenginleştirilmiştir.

-Hipp Organik Devam Maması 3, anne sütünde bulunan uzun zincirli, çoklu doymamış Omega 3 ve 6 yağ asitlerini de içerir.

-Organik tarım standartlarına uygun olarak (AB Organik Direktifi’nde belirtildiği gibi) HiPP, organik bebek formüllerinde: doğal olarak yetiştirilen ineklerden elde edilen organik süt ve sentetik kimyasal pestisit kullanılmadan elde edilen organik ham maddeler kullanır.

-Lütfen süt formüllerini hazırlarken paketin üzerindeki kullanma talimatlarına uyunuz. Yanlış hazırlama şekilleri veya hazırlanıp uzun süre bekletilen süt formülleri zarara sebebiyet verdiği için sağlığa zararlıdır.

-Bu nedenle her öğünde daima gerekli miktarda süt formülünü hazırlayınız ve bebeğinizi hemen besleyiniz. Artanı tekrar kullanmayınız. Biberonu, biberon emziğini ve kapağını iyice temizleyiniz.

-Her kullanımdan sonra açılmış paketi sıkıca kapatınız, oda sıcaklığında (maks. 25  °C) kuru bir yerde muhafaza ediniz ve üç hafta içinde tüketiniz. Lütfen süt formülünü hazırlarken haşlanma tehlikesine karşı mikrodalga fırında ısıtmayınız.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

-Biberonun şişesini, halkasını ve emziğini kullanmadan önce iyice temizleyiniz.

-Kullanacağınız içme suyunu en az 10 dakika kaynatınız. 

-Biberonun yarısı dolacak kadar suyla doldurunuz.

-Her 30 ml su için 1 ölçek kullanınız.

-Ağzını kapattığınız biberonu çalkalayınız. Suyun kalanını ilave edip içindekiler tamamen eriyinceye kadar çalkalayınız.

-Bebeğinizi beslemeden sütün vücut sıcaklığında olduğundan emin olunuz.

-Biberonu kullandıktan sonra temizleyiniz.

 

Hipp markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hipp Organik Bebek Maması 3 300 gr

239.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim