Isis Pharma Light Eyes Eye Contour SPF 30 15 ml

Isıs Pharma Light Eyes Spf30 15ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Isıs Pharma Light Eyes Spf30 15ml

Markası : Isis Pharma Ürünlerini Gör

30204

3401348888737

5/1
208.47 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Isis Pharma Light Eyes Eye Contour SPF 30 15 mlIsis Pharma Light Eyes Spf30 15ml

Marka Adı: Isis Pharma

Ürün Adı: Isis Pharma Light Eyes Eye Contour SPF 30 

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri: İçerdiği Spf 30 değeri ile göz çevresini güneşten korumaya yardım etmek için geliştirilmiş bir üründür. Lipoik Asit içerir, göz çevresini güneş ışınlarının neden olduğu yaşlanma belirtilerine karşı korumaya yardımcı olur. Light Eyes ürünü ile kombine kullanımı önerilir. Parfüm ve paraben içermez.

Sonuç: Göz çevresine güneş koruması sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş cilde göz bakımının ardından uygulanır. Güneşe maruz kalınacak zamanlarda uygulamanın yenilenmesi önerilir. Göz ile doğrudan temas ettirilmemelidir. Light Eyes ürünü ile kombine kullanılabilir.

İçerik: AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DICAPRYLYL CARBONATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, METHYLENE BISBENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL, CYCLOPENTASILOXANE, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TITANIUM DIOXIDE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETYL ALCOHOL, SILICA, DECYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, DIMETHICONE, ACRYLATE - C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CHLORPHENESIN, THIOCTAMIDOETHYL DIMETHYLAMINE MALEATE, TRIETHANOLAMINE, PVP, O-CYMEN-5-OL, ALCOHOL DENAT., POLYACRYLATE 13, SODIUM CITRATE, CETRIMONIUM BROMIDE, PROPYLENE GLYCOL, POLYISOBUTENE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, METHYLISOTHIAZOLINONE, POLYSORBATE 20, BHT.

 

Cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korumak, cildin sağlığı açısından oldukça önemlidir. Güneş ışınları, ciltte erken yaşlanma belirtilerine, cilt lekelerine, kızarıklığa ya da hassasiyete sebep olabilir.

Cildimizin en hassas bölgelerinden biri de göz çevremizdir. Göz çevresi bakımı genellikle ihmal edilir. Özellikle de göz çevresini güneşten korumak pek çok kişinin aklına gelmez. Oysa göz çevresi çok hassas bir yapıdadır. Güneş ışınlarına maruz kalması, yaşlanma belirtilerine sebep olabilir.

 

Isis Pharma Light Eyes SPF 30 15 ml, göz çevresi için özel olarak geliştirilmiş güneş koruyucu kremdir. Göz çevresini güneşin yaşlanma etkilerine karşı korumaya çalışır.

Parfüm ve paraben içermez. Titanium Dioksid, Lipoik Asit, Güneş Koruyucu Filtreler, Tinosorb S, Tinosorb M maddelerini içerir.

Göz çevresine SPF 30 derecesinde koruma sunmaya yardımcı olur. 

 

Göz çevresinin düzenli bakımı, cildin genç ve sağlıklı görünümünün korunmasını sağlayabilir. Ancak göz çevresinde her ürün kullanıma uygun değildir. Göz çevresiyle uyumlu formüle sahip ürünlerin kullanılması gerekir.

Isis Pharma Light Eyes SPF 30 15 ml, Turuncu Kasa’ da satılan bir üründür. Siz de hemen uygun fiyatlarla sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Isis Pharma Light Eyes Eye Contour SPF 30 15 ml

208.47TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim