Jane Iredale Eye Steppes - GoBlue

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Jane Iredale Ürünlerini Gör

9412

5/1
154.58 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Jane Iredale Eye Steppes - GoBlue

Jane Iredale Eye Steppes - GoBlue

Marka Adı:Jane Iredale
Ürün Adı: Jane Iredale Eye Steppes - GoBlue
Ürün Miktarı: 8.4 g
Ürün Özellikleri: Tüm cilt tiplerinde uygulanabilir. Yağlı ciltlerin de kullanımına uygundur. Paraben, talk, parfüm, alkol ve kimyasal yağlar bulunmayan bir formüle sahiptir. 5 farklı renkten oluşan göz farıdır.
Sonuç: Doğal ve ışıltılı bakışlara sahip olmanıza yardımcıdır.
Kullanım Şekli: Bir fırça yardımıyla göz kapaklarınıza uygulayabilirsiniz. Renkleri kombine ederek de kullanabilirsiniz.
İçerik: Titanyum dioksit, Çinko oksit, Mika, Magnezyum içerir.


Gözlerimiz cildimizin en hassas yeridir. Gözlerimiz için kullandığımız bakım ürünlerinin ve makyaj malzemelerinin içeriği oldukça önemlidir.

Kalitesiz makyaj malzemeleri cilde zarar vereceği gibi, pul pul görünen, topaklanan ya da dağılan bir görüntü ortaya çıkmasına neden olur. Bu yüzden kaliteli makyaj malzemeleri kullanmak gerekir.

Jane Iredale Eye Steppes - GoBlue
Jane Iredale Eye Steppes - GoBlue, 5 ayrı renkten oluşan göz farı, canlı renkleri ile ışıltılı bakışlara sahip olmanıza yardımcıdır.
İçerdiği mineraller sebebiyle, neme karşı dayanıklıdır. Gözenekleri tıkamaz ve cildin nefes almasına yardımcı olur. Cilt yapısıyla uyumlu bir içeriğe sahiptir. Jane Iredale Eye Steppes'in, alerji yapma riski çok düşüktür.

Farklı renkleri birlikte kombin ederek kullanabilir ve gölgeler yaratabilirsiniz. Pek çok farklı makyaj uygulaması yapabilirsiniz. Canlı, ışıltılı ve renkli bakışlara sahip olmanıza yardımcıdır. Göz makyajınızı keyifli hale getirebilecek bir üründür.

Jane Iredale Eye Steppes - GoBlue, Turuncu Kasa' da indirimli fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Jane Iredale Eye Steppes - GoBlue

154.58TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim