Jane Iredale Eye Steppes - GoGreen

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Jane Iredale Ürünlerini Gör

9370

5/1
154.58 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Jane Iredale Eye Steppes – GoGreen

Jane Iredale Eye Steppes ile çarpıcı ve doğal makyaj keyfi yaşayabilirsiniz. Mineraller bakımından zengin içeriği etkileyici ve derin bakışlar kazandırmaya yardım eder.

Zararlı kimyasallar içermeyen Jane Iredale, beş rengi merdiven şeklindeki dizilimi ile sunan Eye Steppes serisindeki GoGreen göz makyajı ürünü sayesinde farklı göz makyajı sunacaktır.

Göz ve göz çevresi hassas bölge olup kullanılan ürünlerin de hassas olması gerekir. Makyaj, günlük hayatta çoğu bayanın yaptığı uygulamalardır. Jane Iredale, cilde dost ve doğal içerikli ürünler üretmektedir. Hassas ve ince yapıda olan göz çevresi için Jane Iredale EyeSteppes serisi üretilmiştir. Bu seri size çarpıcı, derin ve doğal bakışlar sunmaya yardım eder. Mineral içerikli olması dayanıklı ve sağlıklı olmasını sağlar. Özel içeriği ile gözkapaklarındaki ince çizgi görünümlerinde azalma sağlarken, şiş olan göz kapaklarını da yatıştırmaya yardımcı olur. Mika kristalleri ile ışıltı kazandırmada yardımcıdır. Neme dayanıklı olarak formüle edilen bu ürün uzun süre kalıcılık sunar. Yağlı ciltlerle birlikte tüm ciltlerin kullanımına uygundur, akma vebulaşma yapmaz.

Jane Iredale Eye Steppes – GoGreen, hassas gözler için kullanıma uygun olup, dermatolojik ve oftalmolojik testlerden geçirilmiştir. Alerji riski en az olacak şekilde üretilmiştir.

İçeriğindeki etken maddelerin antioksidan özellikleri ile de cildin doğal savunma mekanizmasını da destekler. Beşli renk seçeneğini ister tek olarak, isterseniz gölgelendirmeler yaparak kullanabilirsiniz. Merdiven gibi açılıp kapanan mekanizması ile kullanımı pratik ürün ayrıca taşıma kolaylığı sağlar, makyaj çantasında rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Aynalı olmasıda makyajınıza rahatlık sağlayacaktır.

Kullanım Şekli:

Fırça yardımı ile göz kapaklarına uygulanır. Tek olarak kullanılabileceği gibi gölgelendirme yapılarak da kullanılabilir.

Jane Iredale Eye Steppes – GoGreen, kampanyalı fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Jane Iredale Eye Steppes - GoGreen

154.58TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim