Jane Iredale Göz ve Dudak Makyaj Seti

Jane Iredale Göz ve Dudak Makyaj Seti
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Jane Iredale Göz ve Dudak Makyaj Seti

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3036

5/1
141.36 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇİNDE GÖNDERİLECEKTİR!

Jane Iredale Göz ve Dudak Makyaj Seti

Göz kalemi ve dudak parlatıcısından oluşan sette;

Jane Iredale Eye Highlighter Pencil w Sharpener - White- Pink/ Jane Iredale Puregloss Lipgloss 7ml – Tangerine ürünleri bulunur.

 

* Jane Iredale Eye Highlighter Pencil w Sharpener - White- Pink:

Göz makyajınızda kullanmanız için tasarlanmış çift taraflı göz kalemidir. İster eyeliner olarak isterseniz de far olarak kullanabilirsiniz. Çift taraflı olan ürün, gül açık pembe ve parlak beyaz renklerinden oluşur. Doğal ve yumuşak formu ile kolay ve etkili bir uygulama sağlar. İçinde zararlı kimyasallar bulunmaz. Gözlerin daha belirgin ve bakımlı görünmesini sağlamada etkilidir. Kalıcılığını uzun süre korumaya çalışır. Ürünün içindeki kalemtıraş, kalemi kullandıkça yeniden ucunu açmanıza yardımcı olur. Kalemtıraşın bıçağı oldukça keskindir ve kalemin ucunu pürüzsüz bir biçimde sivriltir.

Kullanım Şekli: Sadece göz kapakların üstünde veya arzunuza tüm gözü çevreleyecek biçimde uygulama yapabilirsiniz.

 

* Jane Iredale Puregloss Lipgloss 7ml:

Yavruağzı renklerindeki dudak parlatıcısı, dudaklara renk ve ışıltı katmaya yardımcı olur. Dudakta kalıcılık etkisini uzun süre korumayı amaçlar. Dudaklara nemlenme ve yumuşaklık sağlar. Jane Iredale 1994 ten beri geliştirdiği makyaj malzemeleri ile dünya çapında ün kazanmış bir markadır. Cilt yapısı ile uyumlu ürünleri, pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

 

Makyaj yapmak, kadınların vazgeçemediği uygulamalardan biridir. Siz de sevdiklerinizi mutlu etmek için Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan Jane Iredela Göz ve Dudak Makyaj Setini satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Jane Iredale Göz ve Dudak Makyaj Seti

141.36TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim