Jane Iredale Makyaj Ürünleri Seti- Koyu Renk Cilt

Jane Iredale Makyaj Ürünleri Seti- Koyu Renk Cilt
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Jane Iredale Makyaj Ürünleri Seti- Koyu Renk Cilt

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3037

5/1
339.66 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇİNDE GÖNDERİLECEKTİR!

Jane Iredale Makyaj Ürünleri Seti- Koyu Renk Cilt

Jane Iredale makyaj ürünlerinden oluşan sette;

Jane Iredale Flocked Sponge/ Jane Iredale Disappear Concealer with Green Tea Extract – dark/ Jane Iredale Mascara Black Onyx/ Jane Iredale Purepressed Base Spf20 Sıkıştırılmış Mineraller – caramel bulunur.

 

* Jane Iredale Flocked Sponge:

Fondöten, pudra veya allık uygulamalarında kullanılmak üzere geliştirilmiş makyaj süngeridir. Kullanılacak ürünün cilde eşit ve pürüzsüz bir biçimde uygulanmasında etkilidir. Özel havlu formundaki yapısı zararlı kimyasallar içermez. Etkili ve kusursuz makyaj uygulamaları için, makyaj aksesuarlarına ihtiyaç vardır.

Kullanım Şekli: Islak ya da kuru kullanım için idealdir. Su ile yıkanarak temizlenebilir.

 

* Jane Iredale Disappear Concealer with Green Tea Extract – dark 15 g:

Koyu tenli kişiler için tasarlanmış, kapatıcı özellikli bir üründür. Kahverengi lekeleri, çizgi ve kırışıklıkların görünümünü kapatmaya çalışır. Akneleri kapatmaya ve görünümünde düzelme sağlamaya, azaltmaya yardımcı olur. Cilt gözeneklerinin nefes almasına izin verir. Ciltteki renk farklılıklarını gidermeye ve eşitlenmiş bir cilt rengi sunmaya çalışır. Likit fondöten formundaki ürün yeşil çay içerir, cilt yapısı ile uyumludur.

 

* Jane Iredale Mascara Black Onyx 4 g:

Siyah rengi ile kirpiklere hacim ve belirginlik katmaya yardımcı olmaya çalışır. Kirpiklere zarar vermeden çarpıcı bir görünüm sunar. Suya karşı dayanıklı bir formüle sahiptir. Kirpiklerde pullanma, topaklanma, dökülme gibi sorunlara neden olmaz. Kirpiklerde sert ve kalıplaşmış bir his bırakmaz. Zararlı kimyasallar içermez.

Kullanım Şekli: Temiz ve kuru kirpiklere diplerden uca doğru uygulama yapılır.

 

* Jane Iredale Purepressed Base Spf20 Sıkıştırılmış Mineraller – caramel 9,9 g:

Cilt kusurlarını kapatmada etkili olan bir üründür. Koyu ten rengine sahip kişilerin kullanımı için idealdir. İçerdiği Spf 20 değeri ile cilde güneş koruması sunar. İçeriğinde E vitamini, nar kabuğu ve çam özü bulunur. Cilde kusursuz bir görünüm sunmayı amaçlar. Ciltte görülebilecek yağlı parlamaların önüne geçer ve cildi korumaya çalışır. İçeriğinde zararlı maddeler bulunmaz. Suya karşı dayanıklı bir formüle sahiptir.

Kullanım Şekli: el fırçası veya makyaj süngeri yardımı ile ıslak ya da kuru kullanabilirsiniz. Islak kullanım ile daha fazla kapatıcılık elde edebilirsiniz.

 

Jane Iredale makyaj ürünlerinden oluşan set ile sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız, Turuncu Kasa’ dan indirimli fiyata sipariş verebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Jane Iredale Makyaj Ürünleri Seti- Koyu Renk Cilt

339.66TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim