Jane Iredale Sunbeam Bronzer Özel Renkli Pudra 8.5 g.

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Jane Iredale Ürünlerini Gör

9378

670959510389

5/1
212.54 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Jane Iredale Sunbeam Bronzer Özel Renkli Pudra 8.5 g. :

Dört farklı ve güzel renkten oluşan bu harika pudra 24 ayaraltın içermektedir.

Pembe, bakır rengi, bronzlaştırıcı etki sağlamaya yardımeden renkleri ile cildinizde pürüzsüz ve düzgün bir görünüm sağlamayayardımcıdır.

Jane Iredale serisindeki tüm ürünler gibi cildinize dostiçeriği ile son derece kaliteli ve kalıcı bir üründür.

Farklı fırçalar ve uygulamalarla değişik bölgelerinizde farkyaratmanıza yardım edebilir.

Pudra fırçası yardımı ile tüm yüzünüzde, dekolte bölgenizdeve omuz başlarınızda harika bir bronzluk görünümü sağlamaya yardım eder.

Allık fırçası ile ya da fırçanın ucu ile alacağınız ürünüyanaklarda, elmacık kemikleri üzerine uygulayarak allık görünümü elde etmenizeve sağlıklı, renkli bir yüz makyajı yapmanıza yardım eder.

Gözlerde de far olarak kullanabilirsiniz. İster tüm renklerikarıştırarak, isterseniz her rengi tek tek ya da gölgeli makyaj yaparakgözlerinize kullanabilirsiniz.

Dokusu sayesinde cildinizde ipeksi bir dokunuş yaratmaya dayardım edecek.

Kadınların cildi erkeklere göre daha hassas ve naziktir,üstelik sıklıkla makyaj uygulamaları yapıyorsanız cildinizin tahriş olması çokkolay olabilir. Oysa doğru ürünlerle yapacağınız makyaj ile hem cildiniz zarargörmez, hem de çok daha doğal, güzel ve etkili bir uygulama sağlayabilirsiniz.

İçeriğinde bulunan doğal altın cildinize harika bir ışıltı etkisi sağlamaya yardım eder.

Jane ıredale ürünleri, cildinizle son derece uyumlu vemineral içerikli olmaları sebebiyle çok tercih edilir ve piyasada sağlam biryer edinmiştir.

Günümüzün kadınları daha fazla sosyal hayatın ve işhayatının içinde yer aldıklarından daha sık makyaj yapar olmuşlardır. Yapılanmakyajın güzelliğinizi ortaya çıkartması, kusurlarınızı gizlemesi ve cildinizezarar vermemesi için yardımcı olacak ürünleri tercih edin.

Physicians-Formula-Happy-Booster-Pudra da benzer özelliklere sahiptir.

Jane Iredale Sunbeam Bronzer Özel Renkli Pudra 8.5 g, renkliyapısı ile cildinize düzgün bir görünüm kazandırmaya ve hafif renkli veışıltılı bir güzellik kazandırmaya yardım eder.

Jane Iredale Sunbeam Bronzer Özel Renkli Pudra 8.5 g. ,Turuncu Kasa’da satılan ve ucuz fiyatıyla sizi memnun edecek bir üründür. Yüksekkalite ucuz fiyata Turuncu Kasa’da.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Jane Iredale Sunbeam Bronzer Özel Renkli Pudra 8.5 g.

212.54TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim