Kadınlara Özel Güzellik ve Cilt Bakım Seti – Orta Ton Cilt

Kadınlara Özel Güzellik ve Cilt Bakım Seti – Orta Ton Cilt
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Kadınlara Özel Güzellik ve Cilt Bakım Seti – Orta Ton Cilt

Markası : DİĞER Ürünlerini Gör

HDY3020

5/1
211.83 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

ÜRÜNLERİNİZ ÜCRETSİZ HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE GÖNDERİLECEKTİR.

Kadınlara Özel Güzellik ve Cilt Bakım Seti – Orta Ton Cilt :

Nivea Deodorant Double Effect Mor Düşler 150 ml -  Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 400 ml -  Burts Bees Limon yağı içeren Tırnak Eti Bakım Kremi 15 gr - Loreal Skin Perfection Günlük Nemlendirici 50 ml - Loreal Skin Perfection BB Krem Orta Ton 50 ml ürünleri ile bayanlara güzellik ve bakım sunmaya yardımcı bir settir.

 

*Nivea Deodorant Double Effect Mor Düşler 150 ml:

Bahar çiçeklerinin ferahlatıcı hoş kokusuyla ter kokularına karşı koruma sağlamaya ve gün boyu güzel kokmanızı sağlamaya yardımcı bayanlara özel deodoranttır. Avokado özleri ile koltuk altınıza bakım etkisi de sağlamaya yardım eder ve etkisini uzun bir süre koruyabilir. Alkol içermez ve ciltte tahrişe yol açmaz. Bir buket çiçek gibi kokmaya ne dersiniz.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru koltuk altına yaklaşık 15-20 cm uzaktan sıkarak uygulayınız. Gün içinde ihtiyaç duyduğunda tekrar uygulayınız.

 

*Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu 400 ml :

Cildi temizlemeye yardımcı solüsyondur. Makyaj temizleme suyu cildi makyaj, yağ fazlası ve kirden nazik bir şekilde arındırmak için yardım eder. Temizleyici su, göz ve dudak çevresinde de kullanılabilir. Cildi kurutmadan temizlik ve ferahlık hissi vermeye yardımcı olur. Tüm bayanların ihtiyacı olan cilt temizliği için kullanılabilir. Makyaj yapılmasa da cildin günlük olarak kir, yağ fazlası ve artıklardan arındırılması önemlidir. Doğal aktif maddeler kullanılarak formüle edildiğinden hassas bir temizleme gerçekleştirmeye yardım eder. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak formüle edilmiştir.

Kullanım Şekli : Pamuğa döktüğünüz ürün ile tüm yüzünüzü silerek temizleyiniz. Durulama gerektirmez.

 

*Burts Bees Limon yağı içeren Tırnak Eti Bakım Kremi 15 gr :

Kuru tırnak ve tırnak etlerine uygulanarak kullanılması önerilen bakım kremidir. Tırnakları ve tırnak etlerini besler. Sararmış tırnakların rengini açmaya ve tırnaklara parlaklık kazandırmaya yardım eder. Tatlı Badem Yağı, E Vitamini, Kakao Yağı, Limon Yağı ve Balmumu, Biberiye Özü ile formüle edilmiştir. Tamamen doğal özelliklidir. Güzel parfümüyle de tırnak ve parmaklarınıza hoş bir koku verecektir.

Burt’s Bees ürünleri balmumu, botanik ve temel yağlar, bitkiler, çiçekler ve mineraller gibi doğadan gelen içerikler kullanılarak geliştirilmektedir. Doğaya saygılı ve doğallıktan yana olan markanın ürünleri dünya da pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Kullanım Şekli : Banyodan ve suyla temas ardından tırnaklara ve tırnak etlerine masaj yaparak yediriniz.

 

*Loreal Skin Perfection Günlük Nemlendirici 50 ml :

Bayanların yüz bölgesinde kullanabileceği nemlendirici kremdir. Cildi nemlendirirken daha düzgün ve kusursuz görünmesini sağlamaya yardımcı bakım etkisi sağlamaya yardım eder. Özellikle 20’li yaşların ortaları ve 30’lu yaşlarda cilt iç ve dış etkenlere bağlı olarak nemini ve canlılığını kaybetmeye başlayabilir. Uygun bir ürün kullanılarak korunması önemlidir. Loreal Skin Perfection Günlük Nemlendirici, ciltteki gözenekleri sıkılaştırmaya, cildin tonunda eşitleme sağlamaya, cildi düzgünleştirmeye ve yumuşaklık kazandırmaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru yüz bölgesine ve boyuna masaj yaparak her gün uygulayınız. Göz çevresine getirmemeye dikkat ediniz.

 

*Loreal Paris Mega Volume Collagen 24H Mascara Extra Black :

Kirpiklere dolgun bir görünüm kazandırmaya yardımcı siyah renkli maskaradır. Uzun süre kalıcılığını korur ve bakışlarınıza çekicilik kazandırmaya yardım eder. 24 saate kadar kalıcılığını ve dolgun görünüm etkisini korumaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Kirpiklere diplerden uçlara doğru çapraz olarak uygulayın. Daha güçlü etki için iki kat kullanabilirsiniz.

 

*Loreal Skin Perfection BB Krem Orta Ton 50 ml :

Cilt kusursuzlaştırıcı özelliğe sahip renkli, nemlendiricili kremdir. Rengi kumral olarak bilinen, orta renk cilt tonuna sahip bayanlar için uygundur. Cildin gözeneklerini sıkılaştırmaya ve cildi beslerken renkli özelliği ile de kusurları gizlemeye yardım eder. Kızarıklık görünümlerinde de azalma sağlamaya yardımcıdır. Cildi zararlı güneş ışınlarının yıpratıcı etkisine karşı korumaya da yardımcıdır. Gliserin, Allontoin ve Vitamin C ile formüle edilmiştir. Ciltte kolayca dağılır ve kalıp gibi durmaz, etkisini ve kapatıcılığını uzun süre koruyabilir.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru cilt üzerine uygulayınız, elinizle iyice yediriniz. Üzerine makyaj yapabilirsiniz.

Kadınlara Özel Güzellik ve Cilt Bakım Seti – Orta Ton Cilt, Bayanlara hoş bir koku, tırnak bakımı, cilt bakımı ve daha düzgün görünümlü bir cilt sunmaya yardımcı özel bir settir. Hediye seti olarak ya da kendiniz için sipariş verebilirsiniz.

 

Kadınlara Özel Güzellik ve Cilt Bakım Seti – Orta Ton Cilt, Turuncu Kasa sayfalarında indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Kadınlara Özel Güzellik ve Cilt Bakım Seti – Orta Ton Cilt

211.83TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim