Klorane Mangue Shampoo 400 ml Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı

Klorane Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı 400ml + 100 ml Klorane Mango HEDİYE
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Klorane Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı 400ml + 100 ml Klorane Mango HEDİYE

Markası : Klorane Ürünlerini Gör

30638

3282779063197

5/1
76.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Klorane Mangue Shampoo 400 ml Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı 

Marka: Klorane

Ürün adı: Klorane Mangue Shampoo Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı 

Ürün miktarı: 400 ml

Ürün özellikleri: Klorane Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı içindeki yağ asidi ile kurumuş, boyalı ve yıpranmış saçlara etki ederek beslenmesini ve onarılmasını sağlar. Saçın nem kaybını azaltarak saç derisinin güçlenmesine ve saçın yeniden doğallık kazanmasına kolaylık sağlar.

Sonuç: Saçlarınıza bakım uygular ve yıpranmış saçlarınızın onarılmasına yardımcı olur.

Kullanım şekli: Saçınızı ıslattıktan sonra Klorane Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı saçınıza sürün ve 1 dakika kadar masaj uygulayıp şampuanın saçınızın her tarafına ulaşmasını sağlayın. Daha sonra bol su ile yıkayın.

İçerik: WATER(AQUA). SODİUM LAURETH SULFATE. PEG-7 GLYCERYL COCOATE DECYL GLUCOSİDE. LAURYL BETAİNE. PROPYLENE GLYCOL. ACRYLATES COPOLYMER. BENZOİC ACİD. CITRIC ACİD. COCO-GLUCOSİDE. FRAGRANCE (PARFÜM).GLYCOL PALMİTATE. GLYCOL STEARATE. MANGİFERA İNDİCA(MANGO) SEED BUTTER (MANGİFERA INDİCA SEED BUTTER). METHYLİSOTHİAZOLİNONE. PHENOXYETHANOL. SODİUM CHLORİDE. SODİUM HYDROXİDE. STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER. YELLOW 5(CI 19140).YELLOW 6(CI 15985).

Saçlarımızın güzel olması için saçlarımızın doğallığını koruyacak, beslenmesine yardımcı olacak şampuanları kullanmaya özen gösteririz.

Klorane markasının üretmiş olduğu Klorane Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı saçlarımızı yapılandırmak adına her saç tipini düşünerek şampuan ve bakım kremleri üretiyor.

Bunlardan biri olan Klorane Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı içindeki yağ asitleriyle saçlarımızın nemini kaybetmemesine, doğallık katmasına, saçlarımızın baştan sona onarılmasına kolaylık sağlar.

Ayrıca Klorane Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı Ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı saçların sıklaşmasına, doğal ışıltı kazanmasına ve mutlu günler geçirmemize yardımcı olur.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Klorane Mangue Shampoo 400 ml Mango Yağı İçeren Kuru, Boyalı ve Yıpranmış Saçlar İçin Bakım Şampuanı

76.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim