Klorane Papyrus Shampoo 400 ml Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Bakım Şampuanı

Klorane Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Şampuan 400 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Klorane Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Şampuan 400 ml

Markası : Klorane Ürünlerini Gör

30357

3282779239356

5/1
76.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Klorane Papyrus Shampoo 400 ml

Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Bakım Şampuanı 


Marka Adı: Klorane

Ürün Adı: Klorane Papyrus Shampoo Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Bakım Şampuanı 

Ürün Miktarı: 400 ml

Ürün Özellikleri: İçeriğinde papirüs sütü bulunan şampuan; kuru, ince ve şekil almayan saçlara özel olarak geliştirilmiştir. Sık kullanıma uygun özelliktedir. Saçların kolay şekil almasına yardım eder ve ipeksi bir yumuşaklık sağlar. Saç derisinin sağlığını korumaya çalışır. Klorane şampuanları bitkisel içeriklerle formüle edilmiştir.

Sonuç: İnce, kuru ve şekil almayan saçların temizlenmesine ve bakımının sağlanmasına yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Islak saçlarınızı şampuanladıktan sonra durulayabilirsiniz. Saçlarınızı durulamadan önce saçınızda birkaç dakika bekletebilirsiniz. Göz ile temasından kaçınmalıdır. Dilediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz.

İçerik: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Ceteareth-60 Myristyl Glycol, Coco-Glucoside, BHT, Citric Acid, Cyperus Esculentus Oil, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance), Glycol Palmitate, Glycol Stearate, CI 42053, Methylisothiazolinone, Methylparaben, Oleth-10, Polyquaternium-7, CI 19140.

 

Saçlarımızın da tıpkı cildimiz gibi neme ihtiyacı vardır. Sıklıkla yıkanan, hava değişimlerine ve hava kirliliğine maruz kalan, kuaför işlemlerine tabii tutulan saçlarımız zamanla nemini kaybedebilir. Bunların yanı sıra kullanılan yanlış bakım ürünleri, yanlış uygulamalar da saç yapısının zarar görmesine neden olabilir.

 

Sağlıklı, hacimli ve parlak saçlara sahip olmak, sanıldığı kadar zor değildir. Saç bakımlarına dikkat ederek, saçın yapısına ve ihtiyacına uygun ürünler kullanarak saçların nem dengesi korunabilir.

 

Klorane markasında saç ve saç derisinin sağlığı ön planda tutularak geliştirilmiş ürünler bulunmaktadır. Bitkisel içeriklerle formüle edilen Klorane ürünleri, geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmıştır.

Klorane Papyrus Shampoo 400 ml Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Bakım Şampuanı; kuru, ince, şekil almayan saçlara bakım sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiş bir üründür.

Papirüs sütü içeren bir formüle sahiptir. Saçların kolay şekil almasında etkili olmaya çalışır. Saç derisini beslemeye ve saçlara yumuşaklık sağlamaya yardım eder.

 

Klorane Papyrus Shampoo 400 ml Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Bakım Şampuanı, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Klorane Papyrus Shampoo 400 ml Papirüs Sütü İçeren İnce Telli Saçlar İçin Bakım Şampuanı

76.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim