La Roche Posay Anthelios XL Ultra Light Transparan SPF 50+ Spray 200ml

La Roche Posay Anthelios XL Ultra Light Transparan SPF 50+ Spray 200ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • La Roche Posay Anthelios XL Ultra Light Transparan SPF 50+ Spray 200ml

Markası : La Roche Posay Ürünlerini Gör

30561

3337872420153

55
PİYASA FİYATI 949.90 TL
SATIŞ FİYATI 854.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

La Roche Posay Anthelios XL Ultra Light Transparan SPF 50+ Spray 200ml

Marka Adı: La Roche Posay

Ürün Adı: La Roche Posay Anthelios SPF 50+ Light Spray 

Ürün Miktarı: 200 ml

Cilt Tipi: Güneşe karşı toleranssız ciltler

Ürün Özellikleri: Güneşe karşı hassas ciltler için kullanıma uygundur. Hem yüz hem de vücut bölgesinde kullanım için idealdir. Hafif dokusu sayesinde kolay bir uygulamaya imkan sağlar. Uygulamanın ardından ciltte varlığı fark edilmez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Sonuç: Yüz ve vücut bölgesinde güneş koruması sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: La Roche Posay güneş koruyucuyu güneşe çıkmadan önce uygulayın ve kullanımı sık sık tekrarlayın. Yeterli miktarda uygulama yapılmaması ve uygulamanın tekrarlanmaması ürünün koruyuculuk etkisini azaltabilir.

Ürünü doğrudan yüze püskürtmeyin, bir miktar ürünü elinize alıp daha sonra yüzünüze uygulayın. Göz ile ve kıyafetlerle temasından kaçınmak gerekir. Ürünü kullanmaya başlamadan önce iyice çalkalayın.

İçerik: BUTANE-AQUA/WATER-HOMOSALATE-DICAPRYLYL ETHER-OCTOCRYLENE-ETHYLHEXYL SALICYLATE-DIMETHICONE-STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER- BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE-DROMETRIZOLE TRISILOXANE-PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE-NYLON-12-DICAPRYLYL CARBONATE-METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER-CYCLOHEXASILOXANE-POLYMETHYLSILSESQUIOXANE-p-ANISIC ACID-CAPRYLYL GLYCOL-DISODIUM EDTA-DISTEARDIMONIUM HECTORITE-DODECENE-ETHYLHEXYL TRIAZONE-ISODODECANE-LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE-PEG-8 LAURATE-PHENOXYETHANOL-POLOXAMER 407-POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE-PROPYLENE CARBONATE-SODIUM CHLORIDE-TOCOPHEROL-PARFUM / FRAGRANCE.

 

Güneşin cilde verdiği zararlı etkiler konusunda pek çok kişi bilinçlenmeye başladı. Güneş koruyucu kullanımı ise, bu zararlara karşı alınabilecek en önemli tedbirler arasında yer alır.

La Roche Posay markasında, cildinizi güneşten korumaya yardımcı olabilecek ürünler bulunmaktadır. Siz de cilt tipinize uygun olduğunu düşündüğünüz La Roche Posay güneş ürününü kullanabilirsiniz.

 

La Roche Posay Anthelios SPF 50+ Ultra Light Spray 200 ml; güneşe karşı hassasiyet gösteren ciltlerde kullanıma uygun olarak geliştirilmiştir. Hafif yapısı sayesinde uygulaması ve ciltte emilmesi kolaydır.

Uygulandıktan sonra ciltte iz bırakmaz. Dermatolojik olarak test edilen ürün hem yüzde hem de vücutta kullanıma uygundur.

 

 

La Roche Posay Anthelios SPF 50+ Ultra Light Spray 200 ml, Turuncukasa.com adresinde indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

 

Yorumlar
n** s**
10.06.2021
Hızlı kargo ve güzel bir ürün

güneşten koruma konusunda en iyi markalardan biri püşkürtmeli olması da kullanma kolaylığı sağlıyor tavsiye ederim

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

La Roche Posay Anthelios XL Ultra Light Transparan SPF 50+ Spray 200ml

854.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim