La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ 200 ml (S.K.T 07-2025)

La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ 200 ml (S.K.T 02-2025)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ 200 ml (S.K.T 02-2025)

Markası : La Roche Posay Ürünlerini Gör

41195

3337875537308

5/1
PİYASA FİYATI 659.90 TL
SATIŞ FİYATI 527.92 TL
2712
Kişinin Favorisi

Marka Adı: La Roche Posay

Ürün Adı: La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ Vücut Yıkama Jeli

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:

- Atopiğe eğimli cilt çok kuru olan, dokunduğunuz zaman biraz sert hissettiğiniz, kaşıntı ve rahatsızlık hissi oluşabilen bir cilt tipidir. Genellikle çocukluk döneminde başlayan bu durum büyüklerde de görülebilmektedir.

- Kuru cilt yapısına sahip olan kişilerin rahatsız oldukları şikayetlerden birisi kaşıntıya sebep olan noktaların fazla kaşınmasıyla birlikte tahriş olmasıdır. Kaşınma hissinin azaltılması içinde de uygun nemlendirici ve temizleyici ürünlerle cilt kuruluğunun giderilmesi gerekir.

- La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ Vücut Yıkama Jeli 200ml, kuru ve atopiğe eğimli hassas ciltlerin kullanımına uygun vücut yıkama jelidir.

- Bebek, çocuk ve yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürün, cildin rahatlamasına ve yumuşamasına katkı sağlar.

- Hassas ciltler için mikrobiyom dengesini korumaya çalışan vücut yıkama jeli, kaşıntı ihtiyacının azaltılmasını sağlayarak ciltte meydana gelen rahatsızlık hissinin yatışmasına destek olur.

- Lipit yenileyici, rahatlatıcı ve yumuşatıcı etkiye sahip olan jel, Shea yağı, Niacinamide ve aktif bileşen Aqua Posae Filiformis ile zenginleştirilmiştir.

- Cilt kuruluğuna karşı etkili bir bakım sağlayarak cildin yumuşamasına destek olan yıkama jeli, cilt bariyerinin güçlenmesine destek olarak cildin dış etkenlere karşı korunmasını sağlar.

- Kuru ve atopiğe eğimli cilt yapısına sahip olan kişilerin cilt sorunlarına uygun, zararlı maddeler içermeyen vücut bakım ürünleri kullanmaları gerekir.

- La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ de cildin daha çok kurumasına sebep olan sabun, parfüm ve koruyucu madde içermez. Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiştir.

- Kuruluk probleminin azaltılmasına katkı sağlayan ürün, etkili bir şekilde cildi arındırır.

- Vücudun ihtiyacı olan nemi karşılayarak ciltte meydana gelen gerginliğin rahatlamasını ve yatışmasına destek olur.

- Temiz ferahlık ve rahatlatıcı özelliğe sahip olan temizleyici, her zaman elinizin altında bulundurmanız gereken etkili bir üründür.

- Kullananların büyük bir kısmı hayat kalitesinin arttığını ve cilt sorunlarında etkili olduğunu belirtmiştir.

- Lipikar serisinde çok kuru ve kuru ciltler için üretilmiş olan ürün, cilt tarafından kolayca emilir. Cilt yüzeyinde yapışkan his bırakmaz.

Kullanım Şekli:

Üründen fındık büyüklüğünde avucunuza alarak masaj yaparak ıslak olan ciltte köpürmesini sağlayın. Ardından bol su ile cildinizi durulayın. Ürünün göz çevresi ile temasından kaçınınız.

Kullanım Sıklığı: Yüz bölgesine de uygulayabileceğiniz ürün, günlük kullanıma uygundur.

Ürün İçeriği : 

AQUA / WATERGLYCERINSODIUM LAURETH SULFATEPEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATECOCO-BETAINEPOLYSORBATE 20PEG-7 GLYCERYL COCOATENIACINAMIDEACRYLATES COPOLYMERBUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTERCITRIC ACIDCOCAMIDE MEADISODIUM EDTAMANNOSEPOLYQUATERNIUM-11SODIUM BENZOATESODIUM CHLORIDESODIUM HYDROXIDESTYRENE/ACRYLATES COPOLYMERVITREOSCILLA FERMENT

La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ 200 ml'i ya da ihtiyacınıza uygun herhangi bir La Roche Posay cilt bakım ürününü uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ 200 ml (S.K.T 07-2025)

527.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim