Lapitak El Bakım Kremi 60 ml

Lapitak El Bakım Kremi 60 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Lapitak El Bakım Kremi 60 ml

Markası : Lapitak Ürünlerini Gör

30228

8691091035860

5/1
120 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Lapitak El Bakım Kremi 60 ml

Lapitak El Bakım Kremi 60 ml

Marka Adı: Lapitak

Ürün Adı: Lapitak El Bakım Kremi

Ürün Miktarı: 60 ml

Ürün Özellikleri: Günlük olarak ellere bakım yapmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ellerin doğal nem dengesini korumaya ve kurulukların, çatlamaların önüne geçmeye yardımcı olur. Çeşitli sebeplerden ötürü yıpranan ellere ipeksi bir görünüm ve yumuşaklık sağlamaya çalışır. El, diz ve dirseklerde görülen sertleşme ve kuruluğun yerine yumuşaklık sağlamaya çalışır. Kuruyan ve sertleşen tırnak etlerinde etkili olmaya yardım eder. Manikür sırasında ve sonrasında da kullanılabilir. Oje sürmeden önce kullanılırsa ojenin daha kısa sürede kurumasını sağlayabilir. Etil alkol ve domuz yağı içermez.

Sonuç: El ve tırnakları beslemeye ve bakımını sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Gün içerisinde istenilen sıklıkta kullanılabilir.

İçerik: Aqua, Glycerine, Cetyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Allontoin, Linalol maddelerini içerir.

 

Bakımlı ve güzel eller, her zaman ilgi çeker. Dış görünümümüzde ve insanlarla olan ilk iletişimimizde de ellerimizin güzelliği ya da bakımsız hali dikkatlerden kaçmaz.

Ellerimizi günlük hayatta sıkça kullanırız. Suya, deterjana ve çeşitli nesnelere en sık ellerimiz maruz kalır. Bu sebeple de ellerin kuruması, çatlaması normaldir.

 

Lapitak El Bakım Kremi, ipeksi ve pürüzsüz ellere sahip olmanız için geliştirildi. Lapitak El Kremi, ellerinizin doğal nemini korumaya yardımcı olur. El çatlamalarını, kurumalarını gidermeye çalışır ve ellerin ihtiyacı olduğu günlük bakımı sunar.

Soğuk ya da sıcak sebebiyle yıpranan ellerde etkisini göstermeye çalışır ve nemlendirici etkisini uzun süre koruyabilir.

 

El, diz ve dirseklerde çatlayan ve sertleşen derilerin yumuşamasına ve canlanmasına yardımcı olur. Gliserin, allotoin ve E vitamini içerir. Tırnakları güçlendirmeye ve parlamasını sağlamaya çalışır.

Tırnak etlerinde görülen kuruma ve sertleşmenin yumuşamasını sağlar. Manikür uygulamaları için de kullanıma uygundur.

 

Oje sürmeden önce kremin tırnaklardan temizlenmesine gerek yoktur. Sürülen ojenin dalgalanmasına neden olmaz ve ojenin daha kolay kuruması sağlayabilir.

Etil alkol ve domuz yağı içermez.

 

Lapitak El Bakım Kremi 60 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.




Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Lapitak El Bakım Kremi 60 ml

120TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim