Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş Jeli 400 ml

Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş Jeli 400 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş Jeli 400 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

41565

3574661224305

55
53.8 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş Jeli

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 400 ml

Ürün Özellikleri:

- Duş jelleri, sıradan bir banyo zamanını keyifli bir duş keyfine çevirmeye destek olan en önemli kişisel bakım ürünleridir. Piyasada çok sayıda markanın farklı aromalarda duş jeli çeşidi mevcuttur..

- Le Petit Marseillais, gerçeklik ve doğallık üzerine kurulmuş bir marka olup, içeriklerini ve aromalarını gerçek meyvelerden alarak geliştirdiği duş jelleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır.

- Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş Jeli 400 ml, vücut bakımı için özel olarak formüle edilmiş bir üründür.

- Cildin nazik bir şekilde kirden ve yağdan arınmasına destek olan ürün, günün yorgunluğunu üzerinizden atmanızı hızlandıracak ferahlığa sahiptir.

- Beyaz şeftali ve nektarin ile formüle edilmiş olan duş jeli, meyveli ve sulu notaları ile tüm kullanıcıların beğenisi toplayacaktır.

- İlk kullanımdan itibaren vücudunuzun yumuşacık, ferah ve temizlenmiş olduğunu hissedeceğiniz kullanışlı bir kişisel bakım ürünüdür.

- Duş jeli seçiminde cilt ile uyumluluğu önemli konulardan biridir. Farklı içeriklere sahip olan duş jelleri cildin kurumasına sebep olabilir.

- Beyaz Şeftali ve Nektarin Duş Jeli, cildin pH dengesi ile uyumluluk gösterir. Paraben içermeyen formülü ile cildi nazikçe temizleyerek herhangi bir kuruluğa sebep olmaz.

- Ürün, vücudun temizlenmesini sağlarken nemlenmesine ve beslenmesine de destek olur. Cildin üst katmanlarını nemlendirir.

- Le Petit Marseillais ekstra yumuşak, provence ve Akdeniz'e özgü farklı aromalar içeren duş jelleri ile doğallığınız ortaya çıkarmayı hedefler.

- Taze şeftali ve nektarin kokusunu duş sonrasında bir süre üzerinizde hissettiren ürün, yoğun bir kıvama sahip olmasına rağmen kolayca durulanır.

- Özel formülü ile cildin nem seviyesini dengelemeye çalışan duş jeli, 400 ml'lik formu ile oldukça ekonomiktir.

- Markanın, birbirinden farklı gerçek meyve aromalarından oluşan duş jellerinden birini tercih ederek farklı bir banyo deneyimi yaşayabilirsiniz.

Kullanım Şekli: Lifinize veya avcunuza bir miktar duş jeli alarak vücudunuzun köpürmesini sağlayın. Daha sonra bol su ile köpükleri arındırın.

Kullanım Sıklığı: Her banyo sırasında ya da ihtiyaç hissedilen durumlarda kullanılabilir. Duş jeli kullanımında miktarın abartılmamasında yarar vardır.

Le Petit Marseillais, Fransa'nın en çok sevilen markası olarak, Akdenizin doğasını ve sıcaklığını ürünlerinde taşımaktadır. Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş Jeli 400 ml'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir ve Akdeniz doğasını evinize taşıyabilirsiniz.

Yorumlar
E** **
25.10.2022
Evrim şahin

baya güzel ürün temiz hissettiriyo

K** G**
31.05.2022
Memnun kaldım.

Ürün zamanında elime ulaştı beklediğimden daha güzel kokuyor cildi ferahlatıyor çok beğendim.

M** **
27.05.2021
PAKETLEME GÜZELDİ

Çok güzel kokuyor ve çok iyi paketlenmişti. Zor açtım. Kokusu diğer markalara göre daha kalıcı.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Beyaz Şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş Jeli 400 ml

53.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim