Le Petit Marseillais Duş Jeli Mandalina ve Limon 250 ml

Le Petit Marseillais Duş Jeli Mandalina ve Limon 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Duş Jeli Mandalina ve Limon 250 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40345

3574661224220

5/1
33.46 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Duş Jeli Mandalina ve Limon

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Bütün bir günün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza destek olan duş jelleri nemlendirme özelliği, arındırıcı etkiye sahip olanı, rahatlatıcı, dinlendirici ve ferahlatıcı özellikte olmaktadır.

- Le Petit Marseillais Duş Jeli Mandalina ve Limon 250 ml ise farklı bir duş deneyimi yaşatmak için Akdenizin cömert güneşi altında yetişen mandalina ve Fransa'nın güneyinde yetişen limon özleri ile formüle edilmiştir.

- Formülünde bulunan mandalina ve limon, tam mevsiminde, geleneksel yöntemlerle elle toplanarak geri dönüşümlü ambalajların içindeki yerini almaktadır.

- Günlük duş jelinizi Le Petit Marseillais Duş Jeli ile değiştirerek cildinizin temizlenmesine ve arınmasına destek olabilirsiniz.

- Günün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza destek olan ürün, cildi arındırırken rahatlamasına ve nemlenmesine de destek olur. Cildin nem dengesinin koruyarak etkili bir temizlik sağlar.

- Cildinizin üst katmanlarının nemlenmesine katkı sağlayan duş jeli, lezzetli mandalina notalarını teninize taşıyarak etkisini bir süre üzerinizde hissettirir.

- Ürün, mandalina ve limon içeriği ile vücudun ihtiyacı olan nemin karşılanmasına destek olurken cildin beslenemesine ve yumuşacık olmasına da katkı sağlar.

- Formülünde bulunan mandalina ve misket limon özleri ürünün hoş bir kokuya sahip olmasını sağlamaktadır. Akdeniz esintilerini üzerinizde hissedeceğiniz rahatlatıcı bir banyo deneyimi için oldukça ideal bir üründür.

- Cildinizin üst katmanlarının nemlenmesine katkı sağlayan duş jeli, lezzetli mandalina notalarını teninize taşıyarak etkisini bir süre üzerinizde hissettirir.

- İlk kullanımdan itibaren vücudunuzdaki ipeksi bir yumuşaklığı hissedeceğiniz bir vücut ürünüdür.

- Kolay durulanan yapısı vücudunuza taze, ferah ve canlı bir koku verir.

- Le Petit Marseillais ürünlerini geleneksel yöntemlerle ve doğal içeriklerle üretmektedir. Mandalina ve misket limon içerikli duş jeli ile Akdeniz doğasını evinize getirmeyi hedeflemektedir.

- Bitkisel özlerle üretilmiş olan jel, cildin pH dengesi ile uyumluluk gösterir.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan banyo ve duş jeli, vücuda zarar verici herhangi bir etken madde içermez.

- İçeriğinde kimyasal madde bulunmadığı için cildinizi kurutmadan temizlemeye çalışan duş jeli ile günlük banyo rutininizi keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Kullanım şekli: Banyo sırasında lifinize bir miktar duş jeli alarak ıslak vücudunuza dairesel hareketlerle ürünü uygulayınız ve köpürmesini sağlayınız. Cildinizi iyice ovuşturduktan sonra bol su ile jelin arınmasını sağlayın.

Kullanım Sıklığı: Her banyoda ya da ihtiyaç hissettiğiniz durumlarda kullanılabilir. Ürünü göz ile temasından kaçınınız.

Markanın Lavantalı, Vanilya Sütü, Pamuk ve Gelincik Sütü, Beyaz Şeftali ve Nektarin, Süt, Portakal Çiçeği, Tatlı Badem Sütü içerikli duş jellerini ve Le Petit Marseillais Duş Jeli Mandalina ve Limon 250 ml'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Duş Jeli Mandalina ve Limon 250 ml

33.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim