Le Petit Marseillais Duş Jeli Şeftali ve Nektarin 250 ml

Le Petit Marseillais Duş Jeli Şeftali ve Nektarin 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Duş Jeli Şeftali ve Nektarin 250 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40347

3574661224275

5/1
33.46 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Duş Jeli Şeftali ve Nektarin

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Yorucu geçen bir günün sonunda güzel bir banyoda size eşlik edecek en önemli partner duş jelleridir. Cildinize uygun hoş kokulu bir duş jeli vücudunuzun bütün yorgunluğunu üzerinizden atmanıza destek olur.

- Duş jelinin sabundan daha çok tercih edilme sebebi hoş kokuya sahip olması, rahatlatıcı etkisi ve cildin ihtiyacı olan nemin karşılanmasıdır. Herhangi bir katı sabun cildinizin kurumasına sebep olabilirken, kaliteli bir markanın duş jeli ise cildiniz için rahatlatıcı bir etki oluşturacaktır.

- Le Petit Marseillais Duş Jeli Şeftali ve Nektarin 250 ml, banyo keyfinizde size eşlik etmek için doğal içeriklerle üretilmiş güvenilir bir üründür.

- Duş jeli seçiminde ürünün sizi rahatlacak özelliklerde olması oldukça önemlidir. Ürünlerin banyo sırasında vücudunuzun dinlenmesine destek olacak içeriklere sahip olması gerekir.

- Markanın bu duş jeli, yoğun ve yorucu geçen bir günün bütün izlerini üzerinizden atmanıza destek olmak üzere tasarlanmıştır. Stres atmanıza katkı sağlayan, duş rutininize eşlik edebilecek ideal bir partnerdir.

- Le Petit Marseillais Duş Jeli, Akdeniz bölgesinin bol güneşi altında olgunlaşan şeftali ve nektarin özleri ile formüle edilmiştir.

- Formülündeki bitkisel özler sayesinde iç açıcı ve meyveli hoş bir kokuya sahip olan duş jeli, cildinizi nazikçe temizler ve nemlenmesine destek olur.

- Cildin nem dengesini korumaya destek olurken aynı zamanda cildin beslenmesine ve yumuşacık olmasına da katkı sağlar.

- Günlük duş jelinizi Le Petit Marseillais Duş Jeli Şeftali ve Nektarin 250 ml ile değiştirerek hoş kokusu ile tazelenmiş, yumuşacık bir cilde sahip olmanızı destekleyen banyo deneyimi yaşayabilirsiniz.

- Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan banyo ve duş jeli, ilk kullanımdan itibaren vücudunuzdaki yumuşaklığı hissedeceğiniz bir üründür.

- Bazı duş jellerinin kokusu içeriğindeki etken maddeler nedeniyle cildinizden çok çabuk kaybolabilir. Şeftali ve Nektarin Aromalı Duş Jeli'nde ise durum farklıdır. Ürün, meyvemsi aromasını banyo sonrasında bir süre cildinizde hissettirecektir.

- Cildin pH dengesi ile uyumluluk gösteren ürün, vücudun kurumasına sebep olmadan hassas bir şekilde temizlik sağlar.

- Kremsi forma sahip olan ürün kolayca durulanır ve vücudunuz hızlı bir şekilde arınır.

- Ürün, dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kullanım Şekli: Banyo sırasında lifinize bir miktar duş jeli alarak ıslak olan tüm vücudunuza dairesel hareketlerle uygulayın ve ürünün köpürmesini sağlayın. Daha sonra bol su ile duş jelinin vücudunuzdan arınmasını sağlayın.

Kullanım Sıklığı: Her banyo sırasında ya da ihtiyaç hissettiğiniz durumlarda kullanılabilir. Ürünün, göz ile temasından kaçınınız.

Akdeniz doğasını evinize getiren markanın doğal içerikli ürünlerinden biri olan Le Petit Marseillais Duş Jeli Şeftali ve Nektarin 250 ml'i uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Duş Jeli Şeftali ve Nektarin 250 ml

33.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim