Le Petit Marseillais Duş Jeli Süt 250 ml

Le Petit Marseillais Duş Jeli Süt 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Duş Jeli Süt 250 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40349

3574661224251

5/1
33.46 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Duş Jeli Süt

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Günlük hayatta vücutta biriken kir ve tozun arıldırılması için başvurulan en etkili yöntem duş jeli kullanımıdır. Vücut temizliğinde duş jeli ve sabun kullanımı kişinin tercihine göre değişmektedir.

- Sabunlar cildin gergin ve kuru olmasına sebep olurken, duş jelleri cildinizin daha yumuşak, pürüzsüz ve temiz olmasında oldukça etkilidir. Ayrıca hoş bir kokuya ve rahatlatıcı etkiye sahip olduğu için daha çok tercih edilmektedir.

- Le Petit Marseillais Duş Jeli Süt 250 ml, banyo keyfinizi hoş kokulu ve arındırıcı etkisi ile eğleceli bir deneyime dönüştürmek için bitkisel süt ile formüle edilmiş bir temizleyicidir.

- Ürün içeriğinde bulunan bitkisel süt, cildinizi nazikçe temizler ve cildin ihtiyacı olan nemin kazandırılmasına destek olur. Cildin üst katmanlarını nemlendirir.

- Bitkisel süt, lipit açısından zenginliği ve faydaları yıllardır bilinen bir içeriktir.

- Yoğun geçen bir günün ardından yapacağınız güzel bir duş, bütün yorgunluğunuzu üzerinizden alarak dinlenmenize destek olur. Duş sırasında kullanacağınız ürünler ise yalnızca yorgunluğunuzu almakla kalmayıp, duş keyfinizi arttırmaya yönelik geliştirilmiştir.

- Le Petit Marseillais Süt İçerikli Duş Jeli de, banyo sırasında cildinizde hissedeceğiniz ipeksi yumuşaklık ile duş keyfinizi iki katına çıkarmayı hedefleyerek formüle edilmiştir.

- Cildin arınmasına ve nemlenmesine destek olan Süt İçeren Duş Jeli aynı zamanda vücudun beslenmesine de katkı sağlar.

- Ürün içeriğinde vücuda zarar verici kimyasal madde bulunmamaktadır. Bu nedenle de kendine özel hafif ve hoş bir kokuya sahiptir.

- Duş jeli seçiminde önemli olan bir detay da sizi rahatlatması ve iyi hissettirmesidir. Günlük duş jelinizi Le Petit Marseillais Duş Jeli ile değiştirerek günün yorgunluğunu üzerinizden daha çabuk atmanızı destekleyebilirsiniz.

- Ürün, ilk kullanımdan itibaren cildinizin rahatladığını hissedeceğiniz bir temizleyicidir.

- Kremsi bir yapıya sahip olan duş jeli ekstra yumuşak bir formüle sahiptir. Bu formülü ve hoş kokusu ile tazelenmiş bir cilde sahip olabilirsiniz.

- Yoğun bir dokuya sahip olmasına rağmen cilt üzerinden kolayca arınır. Vücutta yapışkan his bırakmaz.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan duş jeli, vücudun pH seviyesi ile uyumludur.

Kullanım Şekli: Duş sırasında lifinizin üzerine bir miktar duş jeli alınır ve ıslak vücuda köpürterek uygulanır. Daha sonra bol su ile durulanır. Yüze ve saça uygulanmansı önerilmez.

Kullanım Sıklığı: İstenilen sıklıkta kullanılabilir.

Le Petit Marseillais, Provence ve Akdeniz'e özgü, zevkinize uygun farklı aromalar içeren ekstra yumuşak formda ürün çeşidine sahiptir. Bu ürünlerden biri olan Le Petit Marseillais Duş Jeli Süt 250 ml'i, indirim adresi Turuncu Kasa'dan temin edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Duş Jeli Süt 250 ml

33.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim