Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Süt 300 ml

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Süt 300 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Süt 300 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40355

3574661223803

5/1
28.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Süt

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 300 ml

Ürün Özellikleri:

- Sıvı sabun, günümüzde çok fazla talep görmeye başlayan temizlik malzemelerinden bir tanesidir. Katı sabunlar yerini özellikle herkese açık alanlarda sıvı el sabunlarına bırakmaya başlamıştır.

- Sabun genel içeriği sebebiyle cildi kurutucu etkiye sahip olabilir. Bu nedenle sabun seçiminin mutlaka nemlendirici etkisine dikkat edilerek yapılması gerekir.

- Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Süt 300 ml, cilde zarar vermeyen bileşenleri ile sizlere daha iyi bir temizlik sunmak adına üretilmiştir. Ürün ellerin temizliğini sağlarken, cildin ihtiyacı olan nemin karşılanmasına da destek olur.

- Le Petit Marseillais sıvı sabunları, bitkisel yağların kazanlarda kaynatılması ile yani geleneksel yöntemler yoluyla üretilen sıvı sabunlardır.

- Ürün içeriğinde, faydaları yıllardan beri bilinen bitkisel süt özleri bulunur. Süt özü cildin beslenmesine ve ellerin yumuşak bir dokuya sahip olmasına destek olan önemli etken maddedir.

- Yüksek miktarda doğal içerikli formülü sayesinde ellerinizi nazik bir şekilde temizler.

- Sabun alırken yapılan hatalardan biri de rengine ve kokusuna aldanmaktır. Tercih edeceğiniz sabunların kokusuz olması içerisinde az miktarda parfüm olduğunun ya da kimyasal maddelerin ve parfümün olmadığının göstergesidir.

- Le Petit Marseillais Süt İçerikli Sıvı Sabun, kimyasal maddeler içermediği için sade ve hoş bir kokuya sahiptir.

- Cilt temizliğini en iyi şekilde gerçekleştiren sıvı sabun, hoş kokusu sayesinde cildin ferahlamasına ve rahatlamasına katkı sağlar.

- Ellerinizin ihtiyacı olan yumuşaklığa ve pürüzsüzlüğe kavuşmasını sağlayan ürün aynı zamanda hassas el cildinin tazelenmesine de destek olur. İlk kullanımdan itibaren ellerinizde oluşacak yumuşaklığı hissedeceğiniz bir üründür.

- Bazı sabunlar içeriğindeki etken maddeler nedeniyle ellerde kurumaya ve tahrişe sebep olabilmektedir. Bu nedenle sıvı sabun seçiminde marka ve ürün içeriği son derece önemlidir.

- Dermatalojik olarak test edilmiş olan Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Süt 300 ml, cilt kuruluğuna sebep olmadan temizlik sağlar.

- Markanın doğal içerikli sıvı sabunu cilt sağlığı açısından önemli bir yere sahiptir. Gözenekleri tıkamadan el temizliğini gerçekleştirir.

- Hassas ciltlerde dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun olan ve cildin üst katmanlarını nemlendiren ürün, 300 ml'lik formu ile oldukça ekonomiktir.

Kullanım Şekli: Islak olan avucunuza bir miktar sıvı sabun alın ve güzelce köpürtün. Daha sonra sabunu bol su ile durulayın. Göz ile temasından kaçınınız.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaç hissettiğiniz her an, istenilen sıklıkta kullanılabilir. Yıkama işlemi bittikten sonra eller temiz bir havluyla kurulanmalıdır.

Fransa'nın doğallığını ürünlerinde yaşatmayı hedefleyen Le Petit Marseillais, hijyen, vücut ve saç bakım ürünleri bakımından geniş bir ürün grubuna sahiptir. Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Süt 300 ml'i, uygun fiyatın adresi Turuncu Kasa'dan satın alarak ürünler hakkında kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Sıvı Sabun Süt 300 ml

28.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim