Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Banyo ve Duş Jeli 400 ml

Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Banyo ve Duş Jeli 400 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Banyo ve Duş Jeli 400 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

41566

3574661565590

55
53.8 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Banyo ve Duş Jeli

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 400 ml

Ürün Özellikleri:

- Duş jeli, duş sırasında nem takviyesi sağlayarak, cildi tazelemeye ve hoş bir koku vermeye destek olan aynı zamanda cildin narin bir şekilde temizlenmesini sağlayan kişisel bakım ürünüdür.

- Duş jelleri, farklı aromalarda olup vücut temizliği için özel olarak formüle edilmiştir. Duştan sonra cildin canlanmasına ve ferahlamasına destek olan ürün, keyifli bir banyonun en iyi partneridir.

- Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Banyo ve Duş Jeli 400 ml, cildinizi nazikçe temizlemeye ve nemlendirmeye destek olmak amacıyla vanilya sütü ile formüle edilmiştir.

- Ürün, cildi ölü derilerden, kirden ve yağdan arındırmaya çalışarak, cilde ferah ve rahat bir doku kazandırmaya çalışır.

- Aynı zamanda cilt dokusunun yenilenmesine katkı sağlayarak pürüzlü ve kuru görünümün hafifletilmesine destek olur.

- İlk kullanımdan itibaren cildinizin yumuşacık olduğunu hissedeceğiniz ürün, cildin üst katmanlarını derinlemesine nemlendirir.

- Vanilya Sütü Duş Jeli, vücudun nemlenmesini sağlarken beslenmesine de destek olur.

- Vanilya, özel tropik orkidelerin meyvesinden elde edilen bir baharattır. Zengin bir aromaya sahip olan vanilyanın yetiştirilmesi ve bakımı ise özel bakım gerektiren bir süreçtir.

- Vanilya kozaları, Madagaskar güneşi altında elle toplanır ve daha sonra kokularını salmak üzere güneş altında kurumaya bırakılır. Vanilya sütü ise bu tanelerin işlenmesiyle elde edilir.

- Yoğun bir kıvama sahip olan ürün, uygulandıktan sonra cilt üzerinden kolayca durulanır. Cildinizde yoğun ve iştah açıcı bir vanilya kokusu bırakır.

- Duş jeli, banyo sırasında sabun kullanmayı sevmeyen kişiler tarafından tercih edilen ve günümüzde kullanımı oldukça artan bir temizlik maddesidir.

- Günlük duş rutininize Vanilya Sütü Banyo ve Duş Jeli'ni ekleyerek günün bütün yorgunluğunu üzerinizden atmayı hızlandırabilir ve farklı bir banyo deneyimi yaşayabilirsiniz.

- Le Petit Marseillais, Fransa'nın lider duş jeli markasıdır. Geleneksel yöntemlerle ve bitkisel içeriklerle doğa dostu olan Le Petit Marseillais, sabunları, duş jelleri ve bakım ürünleri ile Akdeniz'in doğasını evlerinize getirmeyi amaçlamaktadır.

- Vanilya Sütü İçerikli Duş Jeli, 400 ml'lik boyutu ile oldukça ekonomiktir.

- Paraben ve renklendirici içermeyen Le Petit Marseillais Duş Jellerinin muhteşem kokuları, tamamen bitkiler kullanılarak elde edilmektedir.

Kullanım Şekli: Lifinize veya elinize bir miktar duş jeli alarak ıslak olan vücudunuzun her yerini güzelce köpürtünüz. Daha sonra köpüklerin bol su ile arınmasını sağlayınız.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaç hissedilen durumlarda kullanılabilir. Uygulama sırasında duş jeli miktarının abartılmamasında yarar vardır.

Daha yumuşak ve hoş kokulu bir cilde sahip olmak için Le Petit Marseillais duş jellerini veya Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Banyo ve Duş Jeli 400 ml'i, indirimin adresi Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar
C** y**
31.05.2022
Tavsiye ediyorum.

Bayılıyorum bu kokuya ayrıca paketlenmesi de baya iyiydi tavsiye ederim. Fiyatıda gayet uygun şuan.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Vanilya Sütü Banyo ve Duş Jeli 400 ml

53.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim