Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Onarıcı 250 ml

Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Onarıcı 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Onarıcı 250 ml

Markası : Le Petit Marseillais Ürünlerini Gör

40358

3574661223735

5/1
53.8 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Onarıcı

Marka Adı: Le Petit Marseillais

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri:

- Güzel ve sağlığın en önemli koruyucusu, cildin sahip olduğu nemdir. Cilt sağlığı için düzenli yapılan temizlik ve bakım sayesinde nem kaybının azaltılması desteklenir. Özellikle bitkisel içerikli ürünler ile yapacağınız bakım, nem seviyesinin korunmasını sağlar.

- Vücudun ihtiyacı olan nemin karşılanmasına destek olan ürünlerin başında vücut sütleri, losyonları ve kremleri gelir. Bu ürünler cildin ihtiyacı olan arınma, canlanma ve dinginliğin karşılanmasına destek olur.

- Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Onarıcı 250 ml, kuru ve hasar görmüş ciltlerin bakımı için özel olarak üretilmiştir.

- Cilt kuruluğu şikayetinizin azalmasına destek olmak için, tercihen banyodan sonra cilde hergün besleyici ve onarıcı vücut losyonu uygulamalısınız.

- Onarıcı vücut losyonu ise cilt bakımını keyifli bir deneyime dönüştürmek isteyenlerin tercih edebileceği ideal bir vücut bakım ürünüdür.

- Zengin bir dokuya sahip olan ürün, kendine has hoş kokusuyla uygulandığı andan itibaren kendinizi iyi hissetmenize destek olacaktır.

- Cildin ihtiyacı olan nemin karşılanmasına katkı sağlayan vücut losyonu, cilt için yoğun koruma sağlar. 24 saat cildin nemli kalmasını destekler. Nemlenen cilt ise eski konforuna yeniden kavuşur.

- Gün boyu iyi hissetmenize destek olan vücut losyonu, cildin güzelleşmesine ve beslenmesine de katkı sağlarken cildi anında rahatlatır.

- Doğal içeriği sayesinde cildinize yumuşacık bir dokunuş kazandırır.

- Kuruluk ve tahriş hissinin azaltılmasında etkili olan Le Petit Marseillais Onarıcı Vücut Losyonu, Shea Butter, Aloe Vera ve Balmumu ile formüle edilmiştir. Bu 3 etken madde, cilt bakımınızın keyifli bir deneyime dönüştürülmesi amacıyla bir araya getirilmiştir.

Shea Butter: Güzellik ürünlerinin başlıca içeriği olan Shea Butter, dünya üzerinde bilinen en güçlü doğal nemlendiricilerden biridir. Bu madde, karite ağacının meyvesi olan bademden doğal yollarla elde edilmektedir.

Aloe Vera: Afrika kökenli bir bitki ve zambakgiller ailesinden olan Aloe vera, mineraller, vitaminler, faydalı enzimler ve aminoasitler bakımından oldukça zengindir. Bu nedenle başta kozmetik ürünleri olmak üzere birçok yerde aloe vera özleri kullanılmaktadır.

Balmumu: Akdeniz'e özgü güzellik tariflerinin en önemli içerik maddesidir.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürünün uygulaması kolaydır. Ciltte yağlılık ve yapışkan his bırakmaz. Cilt tarafından kolayca emilir.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş ve kurulanmış cilde masaj yaparak uygulayın ve losyonu iyice yedirin.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaç duyuldukça istenilen sıklıkta kullanılabilir.

Akdeniz doğasından gelen geniş bir ürün grubuna sahip olan markanın vücut bakımı için üretmiş olduğu Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Onarıcı 250 ml'ini, uygun fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Le Petit Marseillais Vücut Losyonu Onarıcı 250 ml

53.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim