Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Listerine

Listerine markası, diş hekimleri tarafından önerilen bir markadır. Ürünleri nefesi tazelemeye, ağız kokusunu azaltmaya, diş eti rahatsızlıklarının önüne geçmeye yardımcı ürünlerden oluşmaktadır. Siz de ağız ve diş bakımınızı tamamlamak için, Listerin ürünlerini deneyebilirsiniz.

Listerine Ürünleri

Mayıs 2012'de Brand Sprak İnternational tarafından yapılan araştırmada Listerine en iyi ürün seçilmiştir. Diş doktorları tarafından kullanılan markadır. Ağız gargaraları, diş eti hastalıklarını ve ağız kokusunu azaltmada yardımcıdır.

Listerine, fırçalama sonrası %75 lik fırçanın ulaşamadığı alanı temizler. 24 saate kadar etkili koruma sağlar. Diş etlerini güçlendirmede yardımcı olur. Listerine gargara portakal, hoş koku veren serinletici nane, ferah nane, hafif nane, nane aroma çeşitleri ile nefesi tazeler ve uzun süre ferahlık sağlar.

Listerine Zero, alkol içermeyen ve hafif tada sahip ağız gargarasıdır. Diş, ağız içi, diş etleri ve dilde hijyen sağlamaya yardımcı olur. Dişlerdeki lekeleri azaltmada ve plak oluşumunu engellemede yardımcıdır. Diş fırçası ve diş ipinin ulaşamadığı yerlere etki eder. Sabah ve akşam dişleri fırçaladıktan sonra 30 saniye ağzı çalkalayıp, tükürünüz.

Listerine Stay White, serinletici nane etkisi ile daha beyaz dişler için çalışır. Dişlerde plak ve leke oluşumunu önlemede yardımcıdır. Daha beyaz ve temiz diş görünümü için yardımcı olur. Serinletici nane etkisi, nefesi tazeler ve ferahlık sağlar.

Listerine Ürünleri ve Fiyatları

Listerine Coolmint, nane aromasıyla plak oluşumunu engellemede yardımcı ağız gargarasıdır. Diş eti hastalıkları ve ağız kokusunu önlemede yardımcı olur. Nane aroması, ağızda hoş bir koku bırakır ve ferahlık sağlar.

Listerine Cool Citrus, portakal aromalı ağız gargarasıdır. Plak oluşumunu ve dişeti rahatsızlıklarını önlemede yardımcı olur.

Ağız ve diş bakımı, kadın-erkek, her yaş grubu gereklidir. Ağız ve diş bakımının hem sağlık açısından hem de estetik açıdan önemi oldukça büyüktür. İlk karşılaştığımız kişilerin ilk önce dişleri dikkatimizi çeker. Herkes, beyaz sağlıklı dişlere, ferah bir nefese sahip olmak ister.

Çok küçük ayrıntılara dikkat ederek veya vakit ayırarak, ağız ve diş sağlığı açısından önemli bir ilerleme sağlayabiliriz. Sağlıklı ve dengeli beslenmenin her konuda önemi olduğu gibi, diş sağlığı açısından da önemi büyüktür. Bazı yiyecek veya içecekler dişlerdeki leke görünümünü azaltmaya yardımcı olabilecek iken; bazıları ise, lekelenmelerin artışına neden olabilir.

Doğru şekilde ve düzenli olarak dişlerinizi fırçalamak, günlük zamanınızın çok az bir vaktini alır. Ağız ve diş bakımının sadece diş fırçalamakla tamamlanmayacağı da bir gerçektir. Ağız suyu kullanmak, diş fırçasının ve diş ipinin erişemediği yerlerdeki temizliğin sağlanmasına yardımcı olur. Listerine ağız gargaraları, size bu konuda yardımcı olmaya çalışır.

Listerine markasına ait ürünleri Turuncu Kasa’ da bulabilir ve indirimli fiyat seçeneklerinden yararlanarak sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim