MAC Turquatic Parfüm 50 ml

MAC Turquatic 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • MAC Turquatic 50 ml

40518

773602182459

5/1
354.92 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

MAC Turquatic Parfüm 50 ml

Marka Adı: MAC

Ürün Adı: MAC Turquatic Parfüm 

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- MAC Turquatic parfümü formülündeki Anemon, Lotus, Menekşe, Kuşdili ve Corsican Blue Cedar notaları içeren parfümü ile güzel bir kokuya sahip olabilirsiniz.

- Ciltte bıraktığı etkileyici kokusu ile uzun süreli kalıcılık sağlamaya çalışarak saatlerce hoş bir kokuya sahip olmanıza yardımcı olur.

- MAC Turquatic; güzel kokmanızla birlikte ilgi çekici ve baş döndürücü bir kokuya sahip olmanızı sağlamaya çalışır.

- Kokunun etkili olması için bölgenin temizliği oldukça önemlidir. Temiz bölgeye sıkılan parfüm uzun süre kalıcılığını koruyarak kokunun vücuda işlemesine yardımcı olur.

- Güzel koku insanın öz güven duygusunu arttırmaya da yardımcıdır.

- Gizli kalan duyguları ortaya çıkaran kokusu ve şık tasarımlı şişesiyle vazgeçilemeyen bir parfüm olmuştur.

- Güzel ve hoş kokmak toplumda da temizliğin göstergesi olacaktır. Bu yüzden temizliğimize ve bakımımıza dikkat etmeliyiz.

- MAC markası kalitesi ile bakımlı olmanıza yardımcı olacaktır.

- Her zaman güzel ve etkileyici kokmamız için güzel kokular kullanmamız gerekir. MAC Turquatic ile her zaman etkileyici ve güzel kokabilirsiniz.

- Parfüm sadece bir koku değildir; bir tarz ve çekicilik anlamına gelmektedir. Parfüm tercihimiz kişiliğimizi ten kokumuzu farklı kılmaktadır.

- Parfüm kuru, serin ve güneşten uzak bir yerde saklanmalıdır. Direkt güneş ışınları parfümün uçmasına ve özelliklerini kaybetmesine neden olmaktadır.

- MAC Turquatic; özel formülü ile etkileyici bir kokuya sahiptir. Ten kokunuzla birleşerek doğal ve çekici bir koku oluşturmaya çalışır.

- MAC ürün çeşitleri arasında bulunan MAC Turquatic 50 ml parfüm ürününe Turuncu Kasa’dan uygun fiyat koşuluyla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

MAC Turquatic Parfüm 50 ml

354.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim