Mamajoo Silikon Damaklı Emzik 12 Ay Yeşil

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Mamajoo Ürünlerini Gör

16425

5/1
81 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik 12 Ay Yeşil :

 

Şeffaf,kokusu ve tadı olmayan silikon malzemesinden üretilen emzikler son derece kaliteli ve güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlanmıştır.

Emzik bölümü silikondur.

Silikon emzikler, pürüzsüz ve yumuşaktırlar. 

Emzikler, BPA (Bisfenol-a) İÇERMEZ. Kolayca temizlenir.

Emziklerin uçları ortodontik olarak üretilmiştir, damaklı yapıdadır. Damaklı yapısı ile bebeğinizin diş,dil ve damak gelişiminidesteklemeye yardım edecek olan emziklerin kalkan bölümünde ise geniş hava delikleri bulunmaktadır bu da bebekte salyalar sebebiyle oluşabilecek tahrişleri en aza indirgemeye yardım eder.

Güvenlik halkası da bebeğin ağzından kolayca çıkartabilmenize yardım eder.

Emzikler saklama kutusu ile satılmaktadır ve bu da ihtiyacınız olan hijyeni sağlamak için yardım eder, saklama kabı da kaynatmaya ve sterilize edilmeye uygundur.

Bebeğinizin 12. Ayından itibaren kullanıma uygundur.

 

Bebeklerin ve annelerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için hazırladığı sağlıklı ürünlerini Grup Baby'nin kardeş şirketi olan ABC lisans tarafından üretilen bir markadır. Türkiye'de üretilen biberonlarında BPA içermeyen antikolik özellikli biberon markasıdır.19 Senedir güvenle kullanabileceğiniz farklı ürünler geliştirmiştir ve annelerin büyük yardımcısı olmuştur.

Ürün çeşitliliği biberonlar, emzikler, biberon emzikleri, biberon kapatma halkaları, eğitici biberon kulpları, anne sütü ve mama saklama kapları, emzikler, göğüs pompaları, silikon göğüs ucu koruyucular, göğüs pedleri, biberon ve mama ısıtıcıları, buharlı sterilizörler gibi bebeğinizi büyütürken işinizi kolaylaştıracak farklı ürünleri bulunmaktadır.

Mamajoo ürünlerinin hepsi ISO 9001 belgelidir ve en son teknoloji ürünleri kullanılarak Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretilmektedir ve ürünler BPA içermez.

Grup Baby'nin kardeş şirketi, ABC lisans tarafından üretilmektedir.

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik 12 Ay Yeşil, TuruncuKasa’da satılan ve ucuz fiyata sahip olan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik 12 Ay Yeşil

81TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim