Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Beyaz

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Mamajoo Ürünlerini Gör

16421

8697767120977

5/1
81 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Beyaz

 

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Beyaz

Bebeğin doğumdan itibaren kullanımına uygun damaklı emziktir. Emziğin uç bölümü silikondur ve damaklı yapıdadır. Damaklı yapısı bebeğin diş, dil ve damak gelişimini destekler. Emzikte bulunan geniş hava delikleri, bebekte salyadan kaynaklanan tahrişi azaltmaya yardımcı olur.

Mamajoo anne ve bebeklerin bakımı için biberonlar, emzikler,biberon emzikleri, biberon kapatma halkaları, eğitici biberon kulpları, anne sütü ve mama saklama kapları, emzikler, göğüs pompaları, silikon göğüs ucu koruyucular, göğüs pedleri, biberon ve mama ısıtıcıları, buharlı sterilizörler gibi birçok ürün geliştirmektedir.

Emzikler, bebeğin yaşına ve ağız yapısına uygun olmalıdır. Tabanı geniş olan emziği bebek yutamaz, burun deliklerini açık olacak şekilde olması rahat nefes almasını sağlar.

 

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Beyaz 

Silikon emzikler, kokusuz, tatsız, renksiz, pürüzsüz ve yumuşaktır. Isıya dayanıklı olduğu için hijyen sağlaması kolaydır. Diş darbelerine fazla dayanıklı değildir, hasar görmesi durumunda yenilenmesi gerekir.

Güvenlik halkası emziği bebeğin ağzından kolayca çıkarabilmenize yardımcı olur. Saklama kutusu yanında olan emzikler ihtiyacınız olan hijyeni sağlar. Saklama kabı kaynatılarak sterilize edilebilir.

Emzik, bebeğin emme güdüsünün güçlü olduğu durumlarda kullanılır. Anneyi emmek bebeği tatmin etmeyebilir, bu durumda emzikkullanılır. Emzik, bebeğin güven duygusunu geliştirmeye, emme duygusunu tatmin etmeye yardımcı olur. Böylece bebek huzurlu ve sakin olur.

Mamajoo ürünleri ISO 9001 belgelidir, Avrupa Birliği Standartlarına uygun olarak üretilmektedir, BPA içermez. Mamajoo, Grup Baby'nin kardeş şirketi, ABC lisans tarafından üretilmektedir. Bebeklere sağlıklı vekaliteli ürünler sunar.

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Beyaz, uygun fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mamajoo Silikon Damaklı Emzik Şeffaf 0 Ay Beyaz

81TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim