Milupa Yeşil Fasulye Domates Kavanoz Maması 125gr

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Milupa Ürünlerini Gör

16388

8699745000288

5/1
34.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Milupa Yeşil Fasulye Domates Kavanoz Maması 125gr :

Milupa Yeşil Fasulye Domates Kavanoz Maması 125gr :

Artık büyümeye başlayan bebeğinizin değişik tatlara vebesinlere alışmasının zamanı geldi, bunun için lezzetlisebze püreleri ile bebeğinizi besleyebilirsiniz.

Genellikle doktorunun tavsiyesi ile 4 ile 6 ay arasıbebekler ek gıdalara başlayabilirler. Çünkü büyüdükçe hareketlenen bebeklerdaha fazla enerjiye ihtiyaç duyar ve değişik tatta olan besinleri yemekisterler.

Milupa kavanoz serisinde bulunan tüm sebzelerin tatları lezzetlidir ve bebekler sevebilirler.

Milupa Yeşil Fasulye Domates Kavanoz Maması 125gr :

İnsan, hayvan ve çevrenin sağlığı ve yaşam alanları üzerindeolumlu katkılar sağlayabilmek için organik tarım yöntemleri kullanılmasıgerekmektedir.

Organik Yeşil Fasulye Domates maması Bebeğe 4. aydan itibaren verilebilir.

Ürünün içeriğinde fasulye, domates, elma suyu, patatesbulunmaktadır.

Bebekler, genellikle ilk tattıkları gıdayı reddedebilirlerbu çok normal bir tepkidir, vazgeçmeden ara ara tekrar yiyeceğin bebeğeverilerek alışması sağlanmaya çalışılmalıdır.

Üstelik kavanoz mamaları annelere de kolaylık sağlamaktadır,özellikle ev dışında, elinizin altında bebeğiniz için değişik lezzetlerbulunmaktadır, her yere yanınızda taşıyarak bebeğinizi ihtiyaç duyduğunuz her an besleyebilirsiniz.

Milupa doğumdan itibaren bebekler için pek çok farklı mama çeşitleri tasarlamıştır. Bebeğin büyüme ayına göre farklı lezzetlere sahip olan mama çeşitlerinden bebeğinizin sevebileceklerini seçebilirsiniz.

Mamalar, kaşık mamaları, biberon mamaları olarak bulunur, ayrıca çeşitli meyve ve sebze püreleri, çorbalar da bebeğinizin sevebileceği lezzetlerle hazırlanmıştır. Hızlı ve pratik hazırlama olanağı ile evinizin dışında bile rahatlıkla bebeklerinizi besleyebilir ve lezzetli öğünler sunabilirsiniz.

Bebekler genellikle 6. aydan itibaren ek gıdalara geçerler ve büyüdükçe yiyebilecekleri besinler çeşitlenir.

Bazen de gelişme durumlarına göre ek gıdaya geçme dönemleri değişiklik gösterebilmektedir.

Milupa'nın hazırlamış olduğu kavanoz mamaları sebze püreleri, çorbalar ve meyve pürelerinden öğüne göre tercih edebilir ve damak zevkine ve lezzet çeşitliliğine alışmasına yardım edebilirsiniz.

Kavanozlar yanınızda taşımak için de uygundur ve her ihtiyaç duyduğunuzda bebeğinizi besleyebilmenize yardım ederler.

Milupa Yeşil Fasulye Domates Kavanoz Maması 125gr , TuruncuKasa’da satılan fiyatı ucuz olan bir kavanoz mamasıdır. İndirim fırsatlarıSitemizde.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Milupa Yeşil Fasulye Domates Kavanoz Maması 125gr

34.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim