Molfix Extra Large 6 Numara (16+ kg) 24 Adet

Molfix Extra Large 6 Numara (16+ kg) 24 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix Extra Large 6 Numara (16+ kg) 24 Adet

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

30046

8690536802265

5/1
31.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix Extra Large 6 Numara (16+ kg) 24 Adet:

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix Extra Large 6 Numara (16+ kg) 

Ürün Miktarı : 1 Pakette 24 adet bebek bezi vardır.

Ürün Özellikleri : 16 kilo üzerinde olan bebekler için hazırlanmış bebek bezidir. Emici özelliği ile sıvıları hızla emerek kuruluk etkisi vermeye yardım eder, bebeğiniz altı bağlıyken rahatlıkla koşup oynayabilir. Bebeğin iyice hareketlendiği 16 kilo olduğu dönemde kendini daha rahat hissetmesi önemlidir. Yumuşak dokusu ve nefes alan yüzeyi ile büyük bebeklere uygun kullanım sağlamaya yardım eder.

Sonuç : Sıvıyı güçlü ve hızlı bir şekilde emerek, hava geçirgenliği ile bebeklerin bezli bölgesinde kuruluk ve yumuşaklık sağlamaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Bebeğin temiz ve kuru bezli bölgesine resimli taraf öne gelecek şekilde yapıştırılarak uygulanmalıdır. Bebeğin sağlığı için bezler sık sık yenilenmelidir.

Bebeklerin yapısı, özellikleri, öğrenmesi farklı farklıdır. Bu nedenle bazı bebekler 2 yaşlarında tuvalet alışkanlığıedinirken bazı çocuklar ise daha ileri dönemler de bu alışkanlığı edinirler. Çocuk kendini hazır hissettiğinde bunu size belli edecektir.

Molfix Jumbo 6 Numara (16+ kg) 36 Adet :

Bu düşünülerek 16 kilo ve üzerinde olan çocuklara özel bezler hazırlayan Molfix, çocuğun rahatça oyunlar oynamasına ve kuru hissetmesine yardımcı olacak Molfix Extra Large 6 Numara (16+ kg) bezi tasarlamıştır.

Uzmanlar zamanından önce bebeği zorlayarak tuvaleti öğretme alışkanlığı edindirilmesinin bu durumu daha da geciktirebileceği, bebeğin psikolojisinde de olumsuz etkilere yaratabileceği konusunda uyarmaktadırlar. Bu nedenle bebeğinizi takip ederek hazır olduğunu anladığınız zaman tuvalet alışkanlığı edindirmeniz çok daha faydalı olacaktır.

Bebeklerin hareketlerinin arttığı ve oyuna daha fazla düşkün olduğu 16 kilo üzeri dönemde bazen tuvalete gitseler bile oyun oynarken tuvaletlerinin geldiğini fark etmediklerinden ya da oyuna dalarak son ana kadar gitmek istemediklerinden dolayı bazı kazalar yaşayabilirsiniz. Bebeğinizi Molfix bebek bezi ile alt ıslatma sorununa karşı koruma sağlayabilirsiniz. Biraz daha büyüdükleri bu dönemde kendini kuru hissetmesi ve bezin ince olması önemli bir konudur.

Molfix Extra Large 6 Numara (16+ kg) 24 Adet , Turuncu Kasa sayfalarında satılan ve ucuz fiyata sahip olan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix Extra Large 6 Numara (16+ kg) 24 Adet

31.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim