Molfix İkiz Paket 2 Numara (3-6 kg) 54 Adet

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

16502

8690536800049

5/1
25.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix İkiz Paket 2 Numara (3-6 kg) 54 Adet :

Molfix İkiz Paket 2 Numara (3-6 kg) 54 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix İkiz Paket 2 Numara (3-6 kg)

Ürün Miktarı : 1 paket içinde 54 adet bez bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri : 3 kilodan 6 kiloya kadar ağırlığa sahip olan bebekler için tasarlanmış bebek bezidir. Bebeğinizin altındaki ıslaklığı hızlı bir şekilde emerek daha uzun süre kuru kalmasına yardımcı olur. Sahip olduğu esnek özellikteki yan bantlar ile bacaklarına ve bel bölgesine uyumludur. Sızdırmaya neden olmaz.

Sonuç : Yumuşacık ve emici iç yüzeyi bebeğinize kuruluk sağlamaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin altını uygun şekilde güzelce temizledikten sonra bebek bezinin yapışkanlı tarafı arkaya gelecek şekilde konulur ve yapışkanlı bantlar göbek kısmına göre yapıştırılır.

Molfix İkiz Paket 2 Numara (3-6 kg) 54 Adet :

Bebeğinizin doğumuyla başlayan bir alışveriş telaşında en önemlisi ve hiç değişmeyen ve yaklaşık 2-3 sene kadar sürecek ihtiyacınız bebek bezleridir.

Bebeğin hassas ve korunmaya ihtiyaç duyan cildinde kullanacağınız bebek bezi çeşitleri özenle seçilmelidir. Bezin emiciliği, yumuşaklığı ve bebeği rahatsız etmeyecek kullanımı önemlidir.

Molfix bebek bezi çeşitleri inceltilmiş özelliği ile bebeği rahatsız etmeden, koruma sağlamaya yardımcı olur, emici yüzeyi sıvıyı hızla emer ve bu şekilde yumuşak dokusu ile bebeğin cildini korumaya yardımcı olur.

Bebeğiniz için kullanacağınız bezi seçerken bebeğin kilosuna dikkat edilmeli ve uygun olan seçilerek sızdırmaz ve emici korunma sağlanmalıdır.

Bebekler büyüdükçe kilosuna uygun olan yeni bebek bezi çeşitlerine geçiş yapmanız gerekir.

Molfix markası bebek bezi çeşitlerinden başka, bebek cildine uygun ıslak havlu çeşitleri, alt değiştirme örtüleri bulunmaktadır.

Bebekler için hep en iyisi, en rahatı tercih edilir. Molfix ile altı kuru bebekler mutlu ve huzurlu bir şekilde beslenir, rahatça, uykuları bölünmeden uyurlar. Bu da gün içinde daha keyifli olmalarını ve bu şekilde daha da kolay öğrenmelerini sağlamaya yardımcı olurlar.

Siz de bebeğinizi Molfix’e emanet edin, içiniz rahat etsin.

Molfix İkiz Paket 2 Numara (3-6 kg) 54 Adet ve diğer Molfix bebek bezi çeşitleri ve bebek ürünlerine Turuncu Kasa sayfalarından ulaşarak kolayca sipariş verebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix İkiz Paket 2 Numara (3-6 kg) 54 Adet

25.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim