Molfix İkiz Paket 4 Numara (7 - 18 kg) 40 Adet

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

16508

8690536800124

5/1
25.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix İkiz Paket 4 Numara (7 - 18 kg) 40 Adet :

Molfix İkiz Paket 4 Numara (7 - 18 kg) 40 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix İkiz Paket 4 Numara (7 - 18 kg)

Ürün Miktarı : 40 adet bebek bezi 1 paket halindedir.

Ürün Özellikleri : İkiz paket olarak tanımlanan bebek bezleri bebeğinizin 7 kilo ve 18 kilo arasında olduğu dönemde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Nefes alan dış yüzeyi sayesinde bebeğinizin cildi havasız kalmaz, hızlı emiciliği de sıvıların ciltle temasının önüne geçer ve bebeğin altı kuru kalır. İnceltilmiş olan Molfix bebek bezleri bebeğe rahatsızlık hissi vermediğinden kullanımı kolay ve konforludur. Bantları esnek yapıda tasarlandığından bebeğin bacaklarını ve gövdesini rahatsız etmez.

Sonuç : Yumuşacık ve güçlü emici iç yüzeye sahip olan bebek bezleri nefes alan özelliği ile cilde rahatlık ve kuruluk sağlamaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli : Bebek bezini bebeğin kilosuna göre seçtikten sonra resimli tarafı önde kalacak şekilde bebeğin altına yerleştiriniz. Temiz ve kuru olan bebeğin bezli bölesine yerleştirdikten sonra cırt cırtlarını yapıştırınız.

Bebeğinizin doğumundan itibaren en sık ihtiyaç duyabileceğiniz ürün bebek bezi çeşitleri olacaktır. Her bebeğin kilosuna uygun olarak seçerek alabileceğiniz Molfix bebek bezleri ile bebeğin altı kuru ve hava alan yumuşak yüzeyi ile cildi rahat edecek.

Her bebek farklı kiloda ve boyda doğar, farklı bir gelişim gösterir. Bebeklerin büyüme takibi için kilosu ve boyu düzenli olarak kontrol edilmelidir. Düzenli büyümesi bebeğinizin sağlıklı gelişimi konusunda bilgi verecektir.

Bebeklerinizin doğum kilosuna göre kullanmaya başlayacağınız bebek bezi çeşitleri bebeğiniz büyüdükçe ve kilosu arttıkça değişmelidir. Bebek bezleribüyüklüklerine göre numaralandırılmışlardır. Siz de bu numaraları takip ederek bebeğe uygun bebek bezini kolayca seçebilirsiniz.

Molfix bebek bezi çeşitleri sıvıyı hemen emerek içine hapsederken dış yüzeyinin nefes alması özelliği ile de bebeğin cildi kuru kalır. Bebek cildinde kuruluk sağlamak cildin bütünlüğünü koruyabilmek için önemlidir. Yetişkinlere göre yaklaşık kat kadar daha ince, hassas ve daha yağlı bebek cildi uzun süre ıslaklatemas ettiğinde ve hava almadığında ciddi hasarlara maruz kalabilir, bu nedenle bebeklerin cildi özenli bir koruma ve kuruluk ihtiyacı duyar. Özellikle idrar ve dışkının asidi bebeğin yumuşacık cildi için oldukça zarar verici olabilir.

Bebek bezi seçerken emiciliği, hava geçirmesi, yumuşaklığı, vücuda uyumlu esneyen bant yapısı olmalı ve bebekleri rahatsız etmeyecek şekilde ince olmalıdır. Tüm bu özellikleri Molfix bebek bezi çeşitlerinde bulabilirsiniz.

Molfix İkiz Paket 4 Numara (7 - 18 kg) 40 Adet, Turuncu Kasa’da uygun fiyat farkı ile satılan bebek bezidir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix İkiz Paket 4 Numara (7 - 18 kg) 40 Adet

25.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim