Molfix İkiz Paket 5+ Numara (13-27 kg) 26 Adet

Molfix 4X4 Uyum İkiz Junior Plus No:5+ 26 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix 4X4 Uyum İkiz Junior Plus No:5+ 26 Adet

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

16512

8690536803781

5/1
25.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix İkiz Paket 5 Numara (13-27 kg) 26 Adet :

Molfix İkiz Paket 5 Numara (13-27 kg) 26 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix İkiz Paket 5+ Numara (13-27 kg)

Ürün Miktarı : 1 Paket içinde 26 adet bez bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri : Bebeğinizin biraz daha büyüdüğü, 13 ve 27 kilo arasında olduğu zaman içinde kullanabileceğiniz bebek bezi çeşididir. Ekstra emici yeşil tabakası ile sıvıyı emer ve hapseder. Dış yüzeyinin hava alan özelliği de cilde nefes aldırır bu şekilde bebeğin bezli bölgesinde kuruluk sağlamaya yardım eder. Bebeklerin daha hareketli olmaya başladıkları dönemde ince yapısı ile üstün koruma sağlar ve esneyen yan bantları ile hareket özgürlüğü sağlamaya da yardım eder.

Bebeğin 13 kiloya ulaştığı dönemde kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan bebek bezi ile bebeğinize kuruluk sağlayarak neşe içinde olmasını sağlar.

Sonuç : Bebeğiniz büyüdükçe kullanacağınız bezlerin numaraları da değişecektir. Siz de 5 numara molfix bebek bezi ile bebeğiniz için istediğiniz kuru ve sızdırmaz korumayı sağlayabilirsiniz.

Kullanım Şekli :Resimli bölgesi öne ve cırt cırtlı bantlar arkaya gelecek şekilde bebeğin altına yerleştirebilir ve bantları bebeğin göbek bölgesinde bezine yapıştırarak kullanabilirsiniz. Bebeğin bezi kaka yaptığında beklemeden değiştirilmeli, diğer zamanlarda ise günde 3-4 kez yenilenmelidir.

Molfix İkiz Paket 5 Numara (13-27 kg) 26 Adet :

Molfix bebek bezi çeşitleri bebeklerin büyüklüğü ve kilosu düşünülerek numaralandırılmıştır. Numaralandırılmış olan bezler daha kolay seçim yapmanızı sağlamaya yardımcı olur.

Bebeklerin doğumundan itibaren 1 numara olarak başlayan bebek bezi çeşitleri bebek büyüdükçe 2-3-4-5 numara olarak değişmelidir.

Molfix İkiz Paket 5 Numara (13-27 kg) 26 Adet, bebeğinizin 13 kiloya ulaştığı dönemden itibaren kullanıma uygundur. Bebekler genellikle iyice hareketlendikleri, yürümeye ve koşturmaya başladıkları dönemde yaklaşık 13 kilo ve üzerinde olurlar, bu nedenle de kullanılan bezin bebeğin hareketlerini kolaylaştırması gerekmektedir. Molfix, bezlere eklenen yeşil koruyucu tabakası ile daha hızla sıvıyı emecektir ve emiciliği, koruyucu bantları sayesinde sızıntıyı önleyecektir.

Yumuşak dokusu bebeğinizin hassas cildinde nazik bir temas sağlamaya yardımcıdır. Bebekler kuru altları sayesinde rahatça oturur, kalkar, yatar, oynar ve uyur.

Molfix bebek bezleri kalite yönetim sistemi ile el değmeden ve hijyen kurallarına uygun olarak üretilmiştir ve dermatolojik testlerden geçirilmiştir.

Molfix markası, bebeğinizin bakımı için bebek bezi çeşitleri, ıslak havlu ve alt değiştirme örtüsü tasarlamıştır. Tüm ürünler hijyen kurallarına dikkat edilerek üretilmiştir.

Molfix İkiz Paket 5 Numara (13-27 kg) 26 Adet, Turuncu Kasasayfalarında uygun fiyat farkı ile satılan bir üründür. Hem bebeğiniz hem de sizin cebiniz rahat etsin.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix İkiz Paket 5+ Numara (13-27 kg) 26 Adet

25.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim