Molfix Jumbo 2 Numara (3-6 kg) 78 Adet

Molfix Jumbo 2 Numara (3-6 kg) 78 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix Jumbo 2 Numara (3-6 kg) 78 Adet

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

16503

8690536803446

5/1
31.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix Jumbo 2 Numara (3-6 kg) 78 Adet

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix İkiz Paket 2 Numara (3-6 kg)

Ürün Miktarı : 1 paket içinde 78 tane bez vardır.

Ürün Özellikleri : Bebeğinizin kilosuna uygun olarak bez seçmeniz gerekmektedir ve Molfix Jumbo 2 numara 3 kilodan 6 kiloya kadar olan bebekler için hazırlanmış, emici bezlerdir.

Hızlı emiciliği ile ıslaklık bebeğin tenine fazla değmeden emilir ve alt bakaya geçer, bebek kendini kuru hisseder. Yumuşak yapısı ile de bebek cildi ile uyumludur. Esnek bantlar sıvının sızmasını engellemeye yardım ederken bebeğin vücuduna uyum sağlar.

Sonuç : Bebeklere kuruluk ve yumuşaklık konforu sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin altını ıslak havlu, temizleyici ya da suyla temizleyip kuruladıktan sonra bebek bezinin yapışkanlı tarafı arkaya gelecek şekilde konulur ve yapışkanlı bantlar göbek kısmına doğru ön tarafa yapıştırılır.

Bebekleri için hep en iyisini isteyen anneler Molfix’i çok seviyor.

Molfix bebek bezleri sıvıları daha çabuk emdiklerinden ıslaklık bebeğin cildine temas etmeden bezin içine hapsedilir, bu şekilde bebeğiniz uzun süre kuru hisseder.

Bebekler ilk doğdukları andan itibaren yaklaşık 5 yaşına kadar son derece hassas bir cilt yapısına sahip olurlar ve bu hassasiyet daha özenli bir bakım ve korumaya gereksinim duyduklarını ifade eder.

Bebeğiniz için uygun olmayan bir bebek bezi kullandığınızda havasız kalan bezli bölgesi sıvılarla temas ettiğinde, idrar ve dışkı asidi ile çok kolay bir şekilde hasarlanabilir. Bu hasarlar genellikle pişik olarak görülür.

Pişikler bebek için can yakıcıdır, bebek, ıslaklık ve pişiğin verdiği rahatsızlıktan dolayı huzursuz olur, ıslaklık hissi sık sık uykusunun bölünmesine yol açar ve bebeğiniz iyi uyumadığında rahat beslenemez, gün içinde mutsuz olur.

Bebeğiniz için uygun bebek bezini tercih ederek rahatlık, kuruluk sağlayabilirsiniz. Bebek bezi seçerken bebeğinizin içinde bulunduğu ay ve kilosu göz önünde bulundurulmalıdır.

Bebeğinizin altı kuru kalsın siz ede bebeğinizle geçireceğiniz mutlu ve huzurlu zamanlar kalsın.

Molfix Jumbo 2 Numara (3-6 kg) 78 Adet, ve diğer Molfix bebek bezi çeşitlerine Turuncu Kasa sayfalarından ulaşarak satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix Jumbo 2 Numara (3-6 kg) 78 Adet

31.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim