Molfix Jumbo 4 Numara (7-14 kg) 50 Adet

Molfix Jumbo 4 Numara (7-14 kg) 50 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix Jumbo 4 Numara (7-14 kg) 50 Adet

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

16509

5/1
31.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix Jumbo 4 Numara (7-14 kg) 50 Adet :

Molfix Jumbo 4 Numara (7-18 kg) 60 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix Jumbo 4 Numara (7-14 kg)

Ürün Miktarı : 1 adet paket 50 adet bez içermektedir.

Ürün Özellikleri : Bebeğiniz 7 kiloya ulaştıktan sonra 14 kilo oluncaya kadar kullanabileceğiniz bebek bezleridir. Esneyen ve yumuşak bantları sayesinde karın ve bel bölgesi, bacak bölgesi ile uyum sağlayarak yumuşak bir şekilde kavrar ve sıvıların sızmasını engeller. Bebeğin cildinin hava almasına yardımcı şekilde tasarlanmış olan bezler bu şekilde cildi pişik oluşumuna karşı korumaya yardım eder.

Yan bantları esneyerek bebeğin yapısına uyum sağlar, sıkmaz. İç yüzeyi yumuşaktır, bebeğin bezli bölgesinde pamuksu bir dokunuş sağlayarak sıvıları hızla emer ve bebeğin altı uzun süre kuru kalır.

Sonuç : Bebeklerin bezli bölgesinde hızlı emicilik ile kuruluk, nefes alan dış yüzey ve yumuşak iç yüzey ile de cilde rahatlık ve koruma sağlamaya yardımcı bezlerdir.

Kullanım Şekli : Temiz ve kuru bezli bölgeye renkli resimlerden oluşan kısım ön tarafa gelebilecek şekilde yerleştirilir ve yapışkanlı bantlar arka taraftan öne doğru yapıştırılır. Tam bebeğinizin cildine uyum sağlayabilecek şekilde yapıştırın. Çok fazla sıkmanız bebeğinizi çok rahatsız ederken fazla gevşek bırakmanız ise bezin aşağıya sarkmasına ve sıvıların dışarı çıkmasına neden olur, bu nedenle bezi bebeğin vücudu ile uyumlu olarak takınız.

Bebeklerin cildi doğduğu andan itibaren dünyaya uyum sağlamak için çalışacaktır. Bebeklerin cildi yetişkinlere göre farklıdır. Ter kanalları daha az çalıştığından vücut kapalı kaldığında nefes alamadığında ve ıslaklık ile temas ettiğinde kolayca pişikler oluşur.

Bu nedenle bebeğiniz için bez tercih ederken nefes alan bebek bezi olmasına dikkat edilmelidir. Nefes alan bebek bezi çeşitleri aynı zamanda güçlü emiciliğe sahip olmalıdır. Bu şekilde bebeğin cildini pişiklere ve tahrişe karşı daha iyi bir koruma sağlayabilirsiniz.

Molfix Jumbo 4 Numara bebek bezi bebeklerin 7 kiloya oluştuğu zamandan sonra kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Sahip olduğu ekstra emici yeşil tabakası sayesinde ise sıvıyı süper hızlı şekilde emer ve bebeğin cildinde kuruluk sağlar. Bebeğiniz altı kuru olduğunda gün boyu neşe içinde oynar, beslenir, uyur ve daha rahat öğrenir. Altı ıslak bebek huzursuz ve mutsuzdur bu da tüm gününü kötü geçirmesine neden olur.

Molfix markasında bulunan ve bebeğin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz bebek bezi çeşitleri bulunmaktadır. Bebek bezleri 1 numara bebeğin ilk doğduğunda kullanabileceğiniz 2 ve 5 kilo arasındaki bebekler; 2 numara 3 ve 6 kilo arasındaki bebekler; 3 numara 4 ve 9 kilo bebekler için ve 4 numara da 7 ile 14 kilo arasındaki bebekleriniz için uygundur. Bebekler büyümeye başladıktan sonra daha fazla hareketlendiklerinden bezlerin rahatlığı, inceliği de daha fazla önem taşımaya başlar. Bebeğiniz Molfix ile daha rahat hareket edebilir.

Molfix Jumbo 4 Numara (7-14 kg) 50 Adet , Turuncukasa’da satılan bir bebek bezi çeşidi olarak ucuz fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix Jumbo 4 Numara (7-14 kg) 50 Adet

31.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim