Molfix Jumbo 5+ Numara (13-27 kg) 39 Adet

Molfix Jumbo Bebek Bezi No:5+ 39 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix Jumbo Bebek Bezi No:5+ 39 Adet

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

30045

5/1
31.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix Jumbo 5+ Numara (13-27 kg) 39 Adet :

Molfix Jumbo 5 Numara (13-27 kg) 39 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix Jumbo 5 Numara (13-27 kg)

Ürün Miktarı : 1 Pakette 39 adet bez bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri : 13 ve27 kilo arasında ağırlığa sahip bebeklerin kullanımı için tasarlanmış bebek bezlerinden oluşmaktadır. Bezler, güçlü emici özellikleri, inceltilmiş özel yapıları, vücuda ve bacaklara uyum sağlayabilecek esneyen yapıları ile rahatlık ve konforu bir arada sunar. Büyüdükçe daha fazla hareketlenen bebeğiniz için esnek yapısı, sızdırmayı önleyici bariyerleri ile ufak kazalara karşı da koruma sağlar. Hem bebeğiniz hem de siz Molfix ile rahat edersiniz.

Sonuç : Bebekleriniz için kuruluk, yumuşaklık ve üstün koruma sağlayarak bezli bölgesini hasarlara karşı korumaya yardım.

Kullanım Şekli : Bebeklerin sağlığı için altı düzenli aralıklarla değiştirilmeli, alınmalıdır. Bebek bezleri desenlere sahiptir ve altı bağlanırken desenli olan kısmı öne gelecek şekilde bebeğin altı bağlanmalıdır, cırt cırtlı bantlararkadan ön tarafa doğru yapıştırılır.

Bebekler genellikle en erken 2 yaşlarına kadar tuvaletlerini altlarına yapmaya devam ederler. Bu nedenle ilk doğdukları andan itibaren bez kullanmanız gerekecektir.

Günümüzde kullanımları ile annelere, hızlı emicilik, esnek ve ince yapısı ile de bebeklere rahatlık sunmaya yardımcı bebek bezi çeşitleri ile bebekler de anneler de daha mutlu.

Molfix Jumbo 5 Numara (13-27 kg) 39 Adet :

Molfix bebek ürünleri dermatolojik testlerden geçirilmiş ve gerekli hijyen kurallarına uyularak tasarlanmıştır. Bebekler bezden kurtulmaya hazır olduklarında ufak sinyaller verirler. Örneğin tuvaletlerini yaparlarken saklanmaya başlarlar, utanırlar. Altları kirli olduğunda bezden rahatsız olurlar ve hemen alınmasın isterler. Bu gibi durumlar da bebeklere yavaş yavaş tuvalet alışkanlığı kazandırılabilir.

Uzmanlar 2,5 yaşın tuvalet alıştırmaları için uygun olduğunu söylese de her bebeğin yapısı farklı olduğundan bazı bebekler daha erken, bazı bebekler ise 3 yaşlarında bu alışkanlığı kazanırlar. Tuvalet alışkanlığı kazanıncaya kadar bebeğiniz için rahat, emici, hijyenik ve yumuşak bir bebek bezi kullanmanız gerekir.

Molfix Jumbo 5 Numara, 13 ve 27 kg arasındaki bebeklere uygun tasarlanmış bebek bezidir ve tek pakette 39 adet bez bulunmaktadır. Emici tabaka sıvıyı emer ve bebeğin altı kuru kalır.

Molfix markası bebeğinize uygun bebek bezi çeşitleri, alt değiştirme örtüsü ve ıslak havlu çeşidi de tasarlamakta ve ürünlerini gerekli testlerden geçirmektedir.

Molfix Jumbo 5 Numara (13-27 kg) 39 Adet , Turuncu Kasa’da satılan ve hem kalitesi hem de ucuz fiyatı ile sizi memnun edebilecek bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix Jumbo 5+ Numara (13-27 kg) 39 Adet

31.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim