Mr.Olympia L Carnitine 1000ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Mr.Olympia Ürünlerini Gör

23008

5/1
96.76 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Mr.Olympia L Carnitine 1000ml

 

Mr.Olympia L Carnitine 1000ml

L-Carnitine + Taurine + C vitamini + Caffeine içerir.

İçerik:

30 ml'de

L-Carnitine 1400 mg

Taurine 200 mg

C vitamini (ascorbic acid) 200 mg

Caffeine 100 mg

Sıvı ile alınmalıdır. Tatlandırıcı içerebilir. 18 yaş altındakiler, hamileler kullanmadan önce doktora veya diyetisyene danışmalıdır.

"L-karnitin basit bir tanımlama ile B grubu vitaminleri ileilişkili, amino asit ve vitamin benzeri bir besleyici element olarakaçıklanabilir. Esas olarak yağ asitlerinin enerjiye dönüştürülmesinde görev alan esansiyel bir elementtir.

L-karnitin, 1905 yılında Moskova’da Gulewitcsh ve Krimberg,Marburg’ta Kutscher tarafından, kas dokudan izole edilen bir bileşik olarak keşfedilmiş ve bu keşiften sonra, Latince et anlamına gelen "carnis” ismi verilmiştir.

Asetil-L-karnitin Kimyasal Formülü: C9H18ClNO4

Molekül Ağırlığı: 239.70

Asetil-L-karnitin, asetil türevli bir karnitindir. Kan-beyin engelini geçebilir ve böylece asetil grubu kaynağı olarak asetilkolinsentezinde rol oynar. Asetil-Lkarnitin, bundan dolayı "beyin besini” olarak adlandırılmaktadır.

Mikroorganizmalar, bitkiler ve hayvanlar için esansiyel birbileşik olan L-karnitin doğada birçok besin maddesinde değişen miktarlarda bulunur.

Bitkisel besinler az miktarda L-karnitin içerirken,hayvansal besinler L-karnitin açısından daha zengindir. Bitkisel ve hayvansal kaynaklı yağlar L-karnitin içermemektedir.

İnsan vücudunda, karaciğer ve böbrekte doğal olarak az miktarlarda (20 mg/gün) L-karnitin üretilir. Daha yüksek konsantrasyonları ise kalp ve iskelet kaslarında bulunur. L-karnitin vücutta ilk olarak karaciğer ve böbrekte sentezlenir ve diğer dokulara taşınabilir.” (1)

Mr.Olympia L Carnitine 1000ml, uygun fiyatıyla ucuzluk vekalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

 

Kaynaklar:

(1) //traglor.cu.edu.tr/objects/objectFile/XHx4So2r-692013-46.pdf

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mr.Olympia L Carnitine 1000ml

96.76TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim