Mustela Gentle Papatya Özlü 500 ml Şampuan (S.K.T 06-2026)

Mustela Gentle Papatya Özlü 500 ml Şampuan (S.K.T 02-2025)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Mustela Gentle Papatya Özlü 500 ml Şampuan (S.K.T 02-2025)
  • Mustela Gentle Papatya Özlü 500 ml Şampuan (S.K.T 02-2025)

Markası : Mustela Ürünlerini Gör

30366

3504105036133

55
PİYASA FİYATI 249.90 TL
SATIŞ FİYATI 224.91 TL
4064
Kişinin Favorisi

Mustela Gentle Baby Şampuan 500 ml 

Bebek Şampuanı

Mustela Baby Bebek Şampuanı 500 ml :

Marka Adı : Mustela

Ürün Adı : Mustela Gentle Baby Şampuan Bebek Şampuanı

Ürün Miktarı : 500 ml

Ürün Özellikleri : Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz, papatya ekstresi ile formüle edilmiş şampuandır. Paraben, phthalate ve phenoxyethanol içermeyen şampuanın alerji gösterme riski en minimum seviyede tutularak üretilmiştir. Saç ve ciltle uyumlu olan formülü aynı zamanda göz yakmayan özelliğe sahiptir. Saçları ve saçlı deriyi temizlerken korumaya da yardımcı olur. Dermatolojik ve pediatrik gözlemler altında uygun testlerden geçirilerek sizlere sunulmuştur.

Sonuç : Bebeğiniz için yumuşak formüllü, göz yakmayan, cilde dost şampuandır.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin saçlarını ıslattıktan sonra fındık büyüklüğünde ürünü saçlarında köpürtün ve ardından iyice durulayarak temizleyin.

İçerik : Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Caprylate, PEG-150 Distearate, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Panthenol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Chamomilla recutita (Matricaria) Flower Extract, Persea gratissima (Avocado) Fruit Extract, Caramel.

 Mustela Baby Bebek Şampuanı 500 ml :

Avokado perseose®, papatya özü, yumuşak lavanta bazı içeriği ile bebeğinizin saçlı derisi ve saçları ile uyumlu bir şampuandır. Saçları yumuşacık yaparak kolay taranmasını sağlamaya yardım eder. Göz yakmayan formüle sahip olan Mustela Baby Bebek Şampuanı, hoş ve ferahlatıcı kokusu ile bebeğinize rahatlık sağlar. İçerikleri hipoalerjenik olarak alerji yapma riski en alt seviyede tutularak üretilmiştir. Paraben, phthalate ve phenoxyethanol içermemektedir. 500 ml olan boyutu şampuan bebeğiniz de ve evinizdeki diğer çocuklarınızda da kullanılabilir.

Bebeklerin her türlü bakımı çok önemlidir. Özellikle banyo bebeğin gelişimi açısından gereklidir. Bebeklerin sık sık yıkanması rahatlayarak kolay uyumasını kolaylaştırır, büyümesinde de olumlu etkilere sahip olduğu uzmanlarca açıklanmaktadır. Ancak hassas yapıda olan bebekler için her ürünü kullanmanız pek doğru olmaz, ürünün içeriği bebeklerin kullanımına uygun, zararlı kimyasallar içermeyen, yumuşak formüllü, ciltle uyumlu özellikte olmalıdır.

Mustela markası bebek ve anne bakımı konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ürünler kaliteli yapıları, özel içerikleri ve etkileri nedeniyle çok beğenilmek de ve dünya da çok tercih edilmektedir. Bebekleri için en iyisini isteyen ebeveynlerin tercihi olan markalardan biri olan Mustela her zaman en iyisini sunabilmek için çalışmaktadır.

Mustela Gentle Baby Şampuan 500 ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir bebek şampuanıdır.

 

 

Yorumlar
S** **
21.11.2023
Bebeğim için ilk tercihim

Mustela markasına çok güveniyorum, bu şampuan da diğer mustela ürünleri gibi bebeğim için harika. Hiç bir sorun yaşamadım ve çok memnunum. Fiyatı da TURUNCUKASA bir marka için aslında oldukça hesaplı denebilir.<br />

S** **
21.11.2023
TEŞEKKÜRLER TURUNCUKASA

Merhabalar Turuncukasa dan aldığım her ürün güvenli ve hızlı bir şekilde geliyor

E** **
21.11.2023
10 yıldır kullanıyoruz

İlk bebeğimde yüzünde bir türlü geçmeyen kortizon krem kullanmak zorunda kaldığımız kuruluk görüntüsü vardı. O gün bugündür kızım 10 yaşında ve hala kullanıyoruz. İkinci bebeğimi de mustela ile büyütüyorum.Bu arada dermoeczanemden ilk defa aldım ve paketleme gayet iyiydi. Ctesi sipariş verdim ptesi elimdeydi. Yanındaki küçük hediyeler için de ayrıca teşekkürler.<br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mustela Gentle Papatya Özlü 500 ml Şampuan (S.K.T 06-2026)

224.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim