NeoStrata Daytime Protection Cream SPF 23 40 ml

NeoStrata Daytime Protection Cream  SPF 23 40 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • NeoStrata Daytime Protection Cream  SPF 23 40 ml
  • NeoStrata Daytime Protection Cream 40gr

Markası : Neostrata Ürünlerini Gör

30191

732013300487

5/1
508.47 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NeoStrata Daytime Protection Cream  SPF 23 40 ml


Marka Adı: NeoStrata

Ürün Adı: NeoStrata Daytime Protection Cream  SPF 23 

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri: Hassas ciltler dahil, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Cilde nemlenme ve yumuşaklık hissi sağlamaya, cildin günlük nem ihtiyacını karşılamaya çalışır. E vitamini ve güneş koruyucu filtreler içerir. Spf 23 derecesinde güneş koruması içerir. Cildin daha sıkı ve dinlenmiş görünümünde etkili olur. Düzenli kullanım ile ince çizgi ve kırışıklık görünümde azalma sağlayabilir.

Sonuç: Cildin günlük nem ihtiyacını karşılamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş cilde uygulanır, ihtiyaç duyulan sıklıkta kullanılır. Göz ile temasından kaçınılmalıdır.

İçerik: Aqua (Water), Gluconolactone, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate (Octinoxate), Propylene Glycol, Titanium Dioxide [nano], Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Octyldodecyl Neopentanoate, Lactobionic Acid, Sorbitan Stearate, Isopropyl Palmitate, Tocopheryl (Vitamin E) Aetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Methicone, Glycerin, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Arginine, Ammonium Hydroxide, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Alumina, Polyacrylamide, Polyhydroxystearic Acid, Ethoxydiglycol, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Laureth-7, Disodium EDTA, C13-14 Isoparaffin, Sodium Sulfite, Sodium Bisulfite, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

 

Cildin esnekliğini ve bütünlüğünü sağlayan en önemli faktörlerden biri nemdir. Ciltte bulunan su miktarı azaldıkça nem oranı da azalır. Cildin nem dengesini bozulduğunda, hassaslaşmaya başlar ve savunma mekanizması zayıflar. Yaşlılık belirtileri ve ince çizgi görünümleri ortaya çıkabilir.

Klimalı ortamlar, yaşlanma, deterjanlar, soğuk ya da sıcak hava şartları, hava kirliliği gibi sebepler cildin nem kaybetmesine sebep olabilir. Nemsizlik, cilt kuruluğu ile aynı anlama gelmez. Cildin nemsiz kalması, her cilt tipinde görülebilecek bir sorundur.

 

Nemlendiriciler, cildin ideal nem seviyesine ulaşmasına yardımcı olur. Ancak cilt nemlendiricisi seçerken, cilt tipine uygun ürünler seçmeye özen göstermek gerekir.

NeoStrata Daytime Protection Cream  SPF 23 40 ml, hassas ciltlerin ve tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Cilde günlük bakım etkisi sağlamaya yardım eder. Cilde yoğun bir nemlenme sağlar. Cildin genç ve sıkı görünümünde etkili olmaya çalışır.

 

İçerdiği Spf 23 değeri ile cildi güneş ışınlarına karşı korumaya çalışır. Cildin günlük nem ihtiyacını karşılamayı ve cilde pürüzsüz bir görünüm sunmayı amaçlar. E vitamini ve güneş koruyucu filtreler içerir.

Düzenli kullanımda, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlayabilir.


NeoStrata Daytime Protection Cream  SPF 23 40 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NeoStrata Daytime Protection Cream SPF 23 40 ml

508.47TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim