NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 50 ml

NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 50 ml
  • NeoStrata Skin Active Matrix Support Spf30 50gr

Markası : Neostrata Ürünlerini Gör

30198

732013300425

5/1
762.71 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 50 mlNeoStrata Skin Active Matrix Support Spf30 50gr

Marka Adı: NeoStrata

Ürün Adı: NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: Yaşlanma belirtileriyle mücadele etmeye yardımcı olmak için geliştirilmiş bir serinin ürünüdür. NeoGlucosamine® ve retinol hyaluronik asit, peptid, nar ekstresi ,Vitamin E, Coffee Arabica Berry maddelerini içerir. Gündüz kullanımınına uygun olan ürün UVA ve UVB filtreleri içerir. Cilde Spf 30 derecelik koruma sağlar. Cildi foto yaşlanmaya karşı da korumaya çalışır. Ciltteki renk farklılıklarını ve yaşlılık lekelerinin görünümünü minimum düzeye indirmeye yardım eder. Cilde dolgun bir görünüm sunmayı amaçlar. 

Sonuç: Cildi onarmaya, sıkılaştırmaya ve dış etkenlere karşı korumaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabahları temiz cilde uygulanır ve gün içinde ihtiyaç duyuldukça uygulama yenilrnir.

İçerik:  Aqua (Water), Acetyl Glucosamine, Butyloctyl Salicylate, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Dimethicone, Cetearyl Alcohol, PEG-100 Stearate, Nylon-12, Triacontanyl PVP, Retinol, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Coffea Arabica Fruit (Coffee Bush Berry) Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Arginine, Glycerin, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Disodium EDTA, BHT, PEG-40 Stearate, Ceteareth-20, Polysorbate 20, Triethyl Citrate, Xanthan Gum, Methyldihydrojasmonate, Ethylene Brassylate, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, CI 19140 (Yellow 5), CI 17200 (Red 33).

 

Cildin yaşlanması, kırışıklıkların, yaşlılık lekelerinin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Zamanın ilerlemesiyle cildin esnekliğini, sıkılığını kaybetmeye başlaması da beklenen sonuçlardandır. Ancak çoğu insan zamanın etkilerine karşı koymaya çalışır.

Zamanın cilt üzerindeki etkilerine karşı koymak ya da bu etkileri engellemek mümkün değildir. Buna rağmen düzenli cilt bakımlarını ihmal etmeyerek ve doğru ürünler tercih ederek, cildin canlılığı korunabilir.

 

NeoStara markası, yaşlanma belirtilerine karşı Skin Active serisini geliştirmiştir. NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 50 ml, yaşlanma belirtilerine karşı geliştirilmiş bir serinin, gündüz bakım ürünüdür. Spf 30 derecesinde güneş koruması içerir ve cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı korumaya yardımcı olur. Güneş ışınlarının neden olduğu yaşlanma belirtilerini de azaltmaya çalışır.

Ciltteki renk farklılıklarını gidermeye yardımcı olur.

 

Cildi korumaya ve serbest radikallerle mücadele etmeye yardım eder. Cilde daha genç ve sıkılaşmış bir görünüm sunmayı hedefler. NeoStara Skin Active serisi ile birlikte kullanımında daha etkili sonuçlar gözlemlenebilir.

 

NeoGlucosamine® ve retinol hyaluronik asit, peptid, nar ekstresi ,Vitamin E, Coffee Arabica Berry içerir.

 

NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 50 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. 



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NeoStrata Skin Active Matrix Support SPF 30 50 ml

762.71TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim