Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Neutrogena

Neutrogena uzun yıllardır cilt bakım ürünleriyle, geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmıştır. Nemlendiricileri, cilt temizleyici ürünleri, peelingleri, tonikleri ve birçok bakım ürünü bulunmaktadır. Cilt bakım ürünleri farklı cilt tiplerine uygun özelliktedir. Cilt yapısıyla uyumlu ürünlerini siz de deyebilirsiniz.

Neutrogena Ürünleri

Neutrogena uzmanları 1930 yılından beridir çalışmalarını incelikle sürdürmektedir. Sabun, krem ve losyon gibi ürünleriyle bakımınıza yardımcı olur. Cilt bakımı için cilt temizleme ürünleri ve maskeler, el ve ayak bakım kremleri ve vücut nemlendiricileri gibi ürünleriyle, cildinizin temel ihtiyaçlarını karşılamaya yardım eder.

Neutrogena nemlendirici ürünleri, kuru ciltleri uzun süreli nemlendirmeye yardım eder. Cildi beslemeye, nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur. Cilt bariyerlerini sağlamlaştırmaya ve kuruluğu önlemeye yardımcıdır.

Neutrogena Norveç Formüllü El Kremi (Parfümlü), kuru, çatlak ve tahriş olmuş elleri nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur. El ve tırnak bakım kremiyle hem ellerinizi hem de tırnaklarınızı beslemeye ve yumuşaklık sağlamayayardımcı olur. Çantanızda taşınması pratik ürün, gün boyu ellerinizin nem ihtiyacını karşılamaya yardımcıdır. Cilt tarafından hızlıca emilir ve yağlı bir his bırakmaz. Hoş ve hafif kokusuyla ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabilirsiniz.

Elelrimizin bakımına ne kadar önem veriyorsak, ayaklarımızın bakımına da o denli önem vermeliyiz. Ayaklarımız tüm yükümüzü taşır. Ancak bizler genellikle ayak bakımını ihmal ederiz. Oysa bakımlı olmak, bir bütündür. Neutrogena Ayak Bakım Kremi, kurumuş ve hasar görmüş ayaklar için kullanıma idealdir. Özel ve zengin içerikli formülü ile ayakları nemlendirmeye, pürüzsüzlük etkisi sağlamaya yardımcı olur. Düzenli kullanım ile daha etkili sonuçlar elde etmek mümkündür.

Neutrogena Ürünleri ve Fiyatları

Kadınlar, çoğu zaman güzelliklerini ortaya çıkarmak için makyaj yaparlar. Ancak yapılan makyajın ciltten temizlenmesi son derece önemlidir. Özellikle hassas yapıdaki göz çevresinin makyajdan arındırılması gerekir.

Neutrogena Göz Makyajı Temizleyici, suya dayanıklı göz makyajını ve rimelini çıkarmaya yardımcıdır. Göz çevresi cildimizin en hassas bölgelerinden biridir. Yapılan makyajın mutlaka temizlenmesi gerekir. Göz çevresini temizlerken, kurutmadan ve tahriş etmeden temizlemek oldukça önemlidir. Neutrogena Göz Makyajı Temizleyici, makyajınızı çıkarırken, gözünüzü yakmaz, yağlı bir his bırakmaz.

Sağlıklı bir cilt için, cilt temizliğinin önemi tartışılamaz. Neutrogena Visibly Clear serisi, yağlı ve akne problemi görülen ciltlerin temizliğine yardımcı ürünlerden oluşur. Yağlı ciltlerin temizliği oldukça önemlidir. Yağlı ciltler, akne ve siyah nokta oluşumuna daha yatkındır, bu sebeple düzenli olarak temizlenmesi gerekir.

Neutrogena Visibly Clear 3 ü 1 Arada Temizleme Jeli, yağlı ve akneye eğimli ciltler için geliştirilmiştir. Cildi kirden ve yağdan arındırmaya, siyah nokta oluşumunu önlemeye yardımcıdır. Günlük bakım, günlük peeling ve haftalık maske olarak kullanabilirsiniz. İçerisinde mikro peeling tanecikleri bulunan ürün, cildi derinlemesine temizlemeye ve yenilemeye çalışır.

Neutrogena deep clean ürünleri, peeling ve temizleyici özellikte jel, krem ve maske formundadır. Cildi derinlemesine temizlemede yardımcıdır. Gözeneklerdeki tıkanıklıkları açmaya, ciltteki kir ve yağı temizlemeye yardım eder. Cilde yumuşaklık hissi sağlar. Cilde ferahlama ve rahatlama hissi verir. Peeling yapılan cilt, yeni yapılacak bakımlara daha uygun hale gelir.

Neutrogena ürünleriyle ilgili detaylı bilgiyi, Turuncu Kasa’ dan edinebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim