Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli 15 ml

Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli 15 ml

Markası : Neutrogena Ürünlerini Gör

30494

3574661070636

5/1
81.25 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli 15 ml

Marka Adı: Neutrogena

Ürün Adı: Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli 15 ml

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri: Cildin kurumasını azaltarak ciltteki sivilceleri arındırmaya yardımcı olur. Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli cildin sağlıklı, berrak görünüm kazanmasını sağlar. Ayrıca jeli uyguladıktan sonra 4 saat içerisinde etkisini göstererek cildin çabuk temizlenmesine yardımcı olur. Hemen kuruyan yapısıyla cildimizde ıslaklık ve rahatsızlık hissi bırakmamaya özen gösterir.

Sonuç: Ciltteki sivilceleri, kızarıklıkları azaltmaya ve büyük sivilceleri de küçültüp yok etmeye yardım eder.

Kullanım Şekli: Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli sivilcelerin ve kızarıklık olan bölgelerin üzerine sürün. Bu işlemi günde 2 defa yani sabah ve akşam uygulayabilirsiniz. Ürünü göz çevresine uygulamayın.

İçerik: Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Polyacrylate-13, Salicylic Acid, Cyclopentasiloxane, Polyisobutene, C12-15 Alkyl Lactate, Cetyl Lactate, PPG-2 Isoceteth-20 Acetate, Lactic Acid, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana Distillate, Phenethyl Dimethicone, Sarcosine, Cinnamomum Zelanicum Bark Extract, Cedrus Atlantica Bark Extract, Portulaca Oleracea Extract, Polysorbate 20, Isoceteth-20, Capryloyl Glycine, Alcohol, Cocamidopropyl PG- Dimonium Chloride Phosphate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Isopropyl Alcohol, Dipropylene Glycol, Hexylene Glycol, Dehydroxanthan Gum, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Acetic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzalkonium Chloride, Parfum, Cinnamyl Alcohol.

Genellikle genç kızların en büyük sorunu olan ergenlik döneminde cildinde oluşan sivilce ve kızarıklıklar görünüm ve psikolojik olarak rahatsızlık vermektedir.

Sivilceleri yok etmek için hem bitkisel hem de bakım ürünleri kullanarak azalmasını sağlarız.

Bu çözümün pek de istediğimiz sonucu elde etmemize yardımcı olduğu söylenemez. Bize çabuk yardım edecek sorunumuza hemen etkili olacak ürün üreten Neutrogena ürünlerinden Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli 4 saat sonra cildimizdeki sivilce ve kızarıkların azalmasına yardım eder.

Ayrıca bu ürün cildimize ıslaklık ve rahatsızlık hissi vermeden hemen kuruyup cildimizin temizlenmesine katkı sağlar.

Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli dermatolojik olarak test edilmiş olan bu ürün hızlı emilme özelliğine sahip olduğu gözlemlenmiştir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Neutrogena Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce Jeli 15 ml

81.25TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim