Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı

Markası : Nivea Ürünlerini Gör

2207

4005808363872

5/1
PİYASA FİYATI 135.50 TL
SATIŞ FİYATI 121.95 TL
Boyut
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 500 ml :

Marka Adı : Nivea

Ürün Adı : Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı

Ürün Özellikleri : Doğal papatya özleri ile formüle edilen şampuan bebeğinizin hem saçlarını hem de vücudunu nazik bir şekilde temizlemeye yardım eder.

Göz yakmayan içeriği aynı zamanda paraben, alkol, boya ve sabun içermemektedir. Ürünün ph değeri ciltle uyumludur ve alerji yapma riski en minimum seviyededir.

Sonuç : Bebeğin hassas saç ve cildinde hassas temizlik etkisi sağlamaya yardım.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin saçlarını ıslatarak az miktar ürünü uygulayarak köpürtün, aynı işlemi vücudu için de uygulayabilirsiniz. Life döktüğünüz şampuanı köpürterek uygulayabilirsiniz.

Bebeğinizin banyo suyuna az miktar ürünü koyarak köpürtün ve bebeği bu suyla yıkayabilirsiniz. Kullandıktan sonra bol su ile durulayın.

İçerik : Papatya özleri ile formüle edilmiştir.

Bebeklerin hassas ciltlerinde her ürünü kullanamazsınız,yanlış ürünler cildin kolayca hasar görmesine yol açabilir. Özellikle bebeğinizin banyosunda göz yakmayan ürünler kullanarak gözlerini de korumalısınız.

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 500 ml :

Papatya özü içeren formülü ile bebeğinizin nazik cildini temizler ve rahatlatmaya yardımcı olur. Dermatolglar ve çocuk doktorlarının işbirliği ile hazırlanan Nivea Baby şampuan, ikisi bir arada özelliği ile hem saç hem de vücut temizliğini sağlamaya yardım eder. Tek ürünle tam temizlik sağlayabilirsiniz.

Bebek cildine uyumlu Ph değerine sahip olan ürün, paraben,boya, alkol ve sabun içermeyen formülü ile yumuşak bir temizlik için yardımcıdır.

Bebeklerin bakımı, temizlenmesi ve hassas ciltlerinin etkili bir şekilde korunması önemlidir, bütün bebek bakımları için farklı ürün çeşitleri Nivea markasında bulunmaktadır.

Bebeğinizin sağlıklı görünümlü cildi için ve cildinin geleceğini koruyabilmek için sadece bebekler için tasarlanmış olan ürünleri kullanmalısınız.

Temizlik ve banyonun bebeğin gelişimine olumlu katkılar sağladığı da uzmanlar tarafından açıklanmaktadır.

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı

121.95TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim