Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Mains Anti Taches Anti-Age Hand Cream 75 ml

Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Mains Anti Taches Anti-Age Hand Cream 75 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Mains Anti Taches Anti-Age Hand Cream 75 ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

42001

3264680011351

55
PİYASA FİYATI 500.00 TL
SATIŞ FİYATI 400 TL
3615
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Mains Anti Taches Anti-Age Hand Cream

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri:

-El bakımında kullanmanız için üretilmiş leke karşıtı ve yaşlanma karşıtı kremdir. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

-Elleri nemlendirmeye, yumuşaklık sağlamaya ve pürüzsüzlük hissi vermeye çalışır. Ciltte yenilenme sağlamaya ve sıkılaştırmaya çalışır.

-Yaşlanma karşıtı el kremi el lekelerinde azalma sağlamada etkili olabilir. Tüm ciltlerin kullanımı için uygundur.

-Nuxe leke karşıtı el kremi, bakımlı ve pürüzsüz görünen ellere sahip olmanızı amaçlar. Ellerinizde yaşlılık lekelerinin önüne geçmeye çalışır.

-Nuxe hand cream ellerde derinlemesine nemlenme ve rahatlama hissi sağlayabilir.

- İçeriğinde Begonvilin Bi-floral özleri, kakao özleri, gelincik taç yaprakları özütü, zeytin yaprakları özütü bulunur. Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş formülü cildinize derinden etki etmeye çalışır.

-Tüp forma sahip olan el kremini çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Hoş kokusu ve kolay emilen yapısı ile kullandıkça daha çok sevebilirsiniz.

-Nuxe el kreminin etkisini düzenli kullanımda daha iyi hissedebilirsiniz. Nuxe el kremi yorumları olumlu yöndedir.

-İnsanlarla olan ilişkimizde ellerimiz dikkat çeker ve hem kadınların hem de erkeklerin zarafet göstergelerinden biri de bakımlı ellere sahip olmaktır.

-Ellerimiz gün içinde en sık kullandığımız organlarımızdan biridir. Ellerimiz ile her yere dokunur ve bu yüzden sık sık yıkarız. Sık yıkanan ellerimizde zamanla kuruluklar, yıpranmalar görülebilir.

-Yaşlanma belirtilerinin ilk görüldüğü yerlerden birisi de ellerdir. Ellerde yaşlılık lekeleri ve ellerde yaşlanma belirtileri pek çok kişi için rahatsız edici olabilir. Ellerinizin güzelliği ve bakımlı olması, sizin hakkınızdaki ilk izlenimlerden biridir.

-Bir küçük öneri olarak el bakımı için düzenli nemlendirici kullanmaya, el yıkama ürünlerinizin doğal içerikli olmasına özen gösterin. Bunun yanı sıra manikür için kullandığınız malzemelerin hijyenik olmasına da dikkat etmelisiniz.

Kullanım Şekli: Az miktarda nemlendirici el kremini bileklerinizden tırnak uçlarınıza kadar hafifçe masaj yaparak uygulayın. Uygulamanın ardından sadece birkaç saniye ürünün cildinize iyice nüfuz etmesi için kurumasını bekleyin.

Kullanım Sıklığı: Ellerinizin neme ihtiyaç duyduğu her an kullanabilirsiniz.

Nuxe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
z** k**
23.11.2023
harika

Beşyuzbin tane el kremini denemiş biri olarak elde bıraktıgı yumusacık hissin kalıcılıgı ve vıcık vıcık olmayısı harika! İnşallah duzenli kullanınca anti ageing ozelliğide işe yarıyordur. Satıcıya hızlı gonderim için de ayrıca tesekkür:)<br />

S** A**
23.11.2023
efsane

Kullandığım günden bugüne ellerim pamuk gibi kokusu efsane en memnun kaldığım el kremi<br /> <br />

n** g**
23.11.2023
inanılmaz

inanılmaz güzel ve mis kokulu el kremi.asiri kuru ciltler mutlaka almalı.verdigim parayı sonuna kadar hakeden bir el kremi..kaliteli vir krem kullanmak istiyorsanız mutlaka alın derim asla pişman olmazsiniz<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Mains Anti Taches Anti-Age Hand Cream 75 ml

400TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim