Oilatum Junior Soap Bar 100gr

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Stiefel Ürünlerini Gör

18319

5011091100512

5/1
23.39 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Oilatum Soap Bar 100 g.

Oilatum Soap Bar 100 g.

Sabunlar, yüz, el ve vücut temizliğinde uzun yıllardır kullanılan en temel temizlik malzemesidir. Ancak çoğu sabun ciltte kuruluğa ve soyulmalara neden olduğu için çoğu kişi sabun kullanmaz. Birçok kişinin temizliğinde sabun vazgeçilmezdir.

Kullanılan sabunun, cildi kurutmayacak yapıda olması önemlidir. Çoğu cilt kuruluğa yatkın olur. Dış etkilerden dolayı nem oranıdüşer ve cilt kurur. Sabunun cildin koruyucu yağ tabakasına etki etmemesi gerekir. Cildi nemlendiren ve koruyan sabunlar kullanılmalıdır.

Banyo ve duşta sabun ideal bir temizlik malzemesidir. Tek bir ürünle, tüm cildi (el, yüz ve vücut olmak üzere) temizleyerek, zamandan kazanmış olursunuz.

Oilatum Soap Bar 100 g.

Oilatum Soap Bar, kuru ve hassas ciltler için geliştirilen sabundur.

Diğer sabunlardan ayıran özelliği, cildin koruyucu yağ tabakasını muhafaza etmesidir. Cildi nemlendirmeye ve korumaya yardım eder.

Oilatum Soap Bar, hafif yapılıdır ve günlük kullanımı uygundur. Yumuşak yapısı, kuru ve hassas ciltlerin temizliğine yardım eder.

El, yüz ve vücut temizliğinin kullanımına uygundur.

*kuru ve hassas ciltler için

*kuruluğa yol açmadan temizlemeye,

*nemlendirmeye ve korumaya, yardım eder.

İçerik:

Sodyum palmat, sodyum palm karnelat, su, parafinum likidum,parfüm, sodyum klorür, gliserin, trisodyum HEDTA, tetrasodyum EDTA, geranol,tetrasodyum editronat, Cl 15985 (E 110), Cl 14720 (E 122)

Kullanım Şekli:

Ilık su ile sabunu masajla uygulayın. Ardından durulayın ve kurulayın.

Döküntü, tahriş gibi durumlarda kullanmayı bırakın.

Oilatum Soap Bar 100 g., uygun ve ucuz fiyatıyla sitemizden satın alabilirsiniz. Oilatum ürünleri hakkında detaylı bilgilere Turuncu Kasa’dan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Oilatum Junior Soap Bar 100gr

23.39TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim