Oral-B 3D Whitediş Fırcası 1+1 Medium

Oral b 3D Whitediş Fırcası 1+1 Medium
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Oral b 3D Whitediş Fırcası 1+1 Medium

Markası : Oral-b Ürünlerini Gör

30177

3014260022761

5/1
120 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Oral b 3D Whitediş Fırcası 1+1 Medium
Oral B 3D White Soft Diş Fırçası 1 Alana 1 Bedava

Marka Adı : Oral B

Ürün Adı : Oral b 3D Whitediş Fırcası 1+1 Medium

Ürün Miktarı : 2 adet diş fırçası

Ürün Özellikleri : Ortadaki kılları biraz daha kısa kalarak diş macununu iyi tutar ve dişlerin iyi temizlenmesini sağlamaya, doğal beyazlığına kavuşmasını sağlamaya yardımcı olur. Fırça kılları yumuşak formdadır ve hassas bir şekilde dişleri, diş etlerini plaklardan temizlemeye yardımcı olur. Sap kısmı ergonomik yapıdadır, kolay tutularak daha rahat fırçalama sağlamaya yardımcı olur. Fırçanın arka kısmı dil temizlemek için kullanılabilir.

Sonuç : Dişlerinizi plaklardan temizlemeye ve doğal beyazlığına kavuşturmaya yardımcı diş fırçalarıdır.

Kullanım Şekli : Diş macunu ile birlikte düzenli olarak kullanarak etkili bir temizleme sağlayabilirsiniz.

İçerik : Diş fırçası

 

Procter&Gamble şirketine ait olan pek çok markadan biri olan Oral B, diş bakımınız için pek çok ürün çeşidine sahiptir. Diş macunları, diş fırçaları, diş ipleri, ağız çalkalama suyu çeşitleri bulunmaktadır.

Ağız bakımı için etkili ve düzenli bir ağız temizliği yapmak gerekir. Dişler, dişetleri, damak, dil, yanaklar düzenli olarak temizlenmelidir. Dişler her gün en az 2 defa fırçalanarak temizlenmeli, plak oluşumunun ve çürüklerin önüne geçilmelidir.

İyi temizlenmeyen ağız içinde çeşitli rahatsızlıklar, dişlerde çürük oluşumları ve hatta diş kayıpları bile görülebilmektedir. Her bir dişin kaybedilmesi bile vücudunuzun sağlığını olumsuz yönde etkileyebilmektedir. Bu nedenle düzenli bir temizlik ve bunun yanı sıra düzenli, sağlıklı bir beslenme ile dişlerinizde, ağız içinde daha sağlıklı bir yapı kazanabilirsiniz.

Oral b 3D Whitediş Fırcası 1+1 Medium, dişleri plaklardan temizlemeye ve ferah bir nefes vermeye yardım eder. Fırça yapısı diş macunun kıllarda daha iyi tutunarak dişlere daha güçlü etki etmesi ve doğal beyazlığına kavuşabilmesine yardım eder.


Oral b 3D Whitediş Fırcası 1+1 Medium, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Oral-B 3D Whitediş Fırcası 1+1 Medium

120TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim