Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean 2 adet

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean 2 adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean 2 adet
  • Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean 2 adet

Markası : Oral-b Ürünlerini Gör

41874

4210201746324

5/1
330 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Oral-B

Ürün Adı: Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean

Ürün Miktarı: 2 adet

Ürün Özellikleri: 

- Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean, sıradan manuel diş fırçalarına göre daha fazla diş plağı temizlenmesine, temiz bir ağız ve sağlıklı diş etleri sağlanmasına destek olan diş fırçası yedek başlığıdır.

- Ağız bakımı ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, Oral-B ağzınızı daha sağlıklı ve daha mutlu tutmanıza destek olur.

- Oral-B diş fırçanız için, tüm ağız sağlığı ihtiyaçlarınız düşünülerek diş hekimleriyle birlikte tasarlanan mükemmel fırça başlığını keşfedin. Üstelik tüm Oral-B fırça başlıkları diş etlerine nazik davranan, ucu yuvarlatılmış fırça kıllarına sahiptir.

- Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean, profesyonel araçlardan ilham alan bir tasarıma sahiptir.

- Precision Clean fırça kılları, dişlerin arasına derinlemesine nüfuz ederek daha geniş bir yüzeyle temas eder ve ağzınızın tamamının, sıradan manuel diş fırçasına göre daha temiz olmasını sağlamaya çalışır.

- Oral-B şarjlı diş fırçasının 3D temizleme sistemi ayrıca sıradan manuel diş fırçalarının sunduğu dakikada 600 harekete nazaran 48.000 fırça hareketi sunar, böylece sıradan diş fırçasına göre %100 daha fazla diş plağını gidermenize destek olur.

- Dünya çapında diş fırçası alanında bir lider olan Oral-B tarafından size sunulan yeni ağız bakımı düzeyine sahiptir. Her bir Oral-B şarjlı diş fırçası, sıradan manuel diş fırçasına göre üstün temizlik sunmaya çalışır.

- Oral-B Precision Clean diş fırçası başlığının tasarımı, profesyonel diş temizleme araçlarının üstün temizlik gücünden ilham almıştır.

- Başlığın biçimi, fırça kıllarının bireysel temizleme için her dişi çevrelemesine izin verir. Sıradan manuel diş fırçasına göre %100 daha fazla plak gidermenize katkı sağlar.

- Precision Clean diş fırçası başlığı, Oral-B Sonic dışında tüm Oral-B şarjlı diş fırçası sapları ile uyumludur. (Vitality Sonic ile de uyumlu değildir.)

- Diş hekimleri, diş fırçanızın her 3 - 4 ayda bir değiştirilmesini önerir.

- Oral-B yedek diş fırçası başlıkları, sıradan bir diş fırçasına göre daha üstün temizlik elde edebilmeniz için, rengi diş fırçası başlığınızı değiştirme zamanının geldiğini hatırlatacak şekilde, sürenin yarısı geçtiğinde solmaya başlayan Gösterge kıllarına sahiptir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. Günde 2 defa dişlerinizi fırçalamanız tavsiye edilir.

Kullanım Şekli:

- Bezelye büyüklüğünü geçmeyecek kadar diş macununu fırçanıza sürünüz.

- Fırçalama esnasında diş macununu yutmamaya çalışınız ve fırçalama sonrasında diş macununu tükürünüz. Bol su ile ağzınızı durulayınız.

 

Oral-B markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Oral-B Diş Fırçası Yedek Başlığı Precision Clean 2 adet

330TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim